Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gwen Stefani skiljer sig från maken

Flera amerikanska medier uppger att paret skiljer sig.
Foto: Mandatory Credit: Jpvegas/Famefl
Anledningen ska vara att de är för olika.
Foto: Todd Williamson/AP

Artisten Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale vill skilja sig, uppger amerikanska medier.

Efter 13 års giftermål ansökte paret i måndags om skilsmässa, med motiveringen att de är för olika.

"Även om vi har kommit fram till ett gemensamt beslut att inte längre vara gifta så förblir vi partners i föräldraskapet", skriver paret i ett gemensamt uttalande, enligt AP.

No Doubts frontfigur Gwen Stefani, 45, har varit gift med rockmusikern Gavin Rossdale, 49, i 13 år. Men nu verkar kärleken vara slut.

I måndags ansökte paret om skilsmässa, uppger nyhetsbyrån AP via flera amerikanska medier.

Motiveringen till uppbrottet uppges vara ”oöverkomliga skillnader”.

Paret har inget äktenskapsförord och kommer att dela sina om kring 135 miljoner dollar mellan sig, varav omkring 80 miljoner dollar är Stefanis, enligt Radar Online.

Gemensamt uttalande

Tillsammans har de tre söner och paret uppger att de kommer att fortsätta uppfostra barnen tillsammans.

"Även om vi har kommit fram till ett gemensamt beslut att inte längre vara gifta så förblir vi partners i föräldraskapet, och vi är fast beslutna om att uppfostra våra tre söner i en glad och hälsosam miljö", skriver paret i ett gemensamt uttalande, enligt AP.

Källa: Var otrogen

Paret sågs senast tillsammans i juli när de lunchade tillsammans med sina tre söner Kingston, 9, Zuma, 7 och Apollo, 1, rapporterar Radar Online.

Samtidigt ska det ha stormat i relationen en lång tid innan det officiella uppbrottet.

Enligt uppgift till sajten har Gwen klagat över att Gavin varit hemifrån för mycket under hans turné med bandet Bush som varade från december 2014 till mars i år.

Gavin ska enligt källan tyckt att Gwen hycklade - eftersom hon också var ute på turné.

Men det kan vara mer än meningsskiljaktigheter som ligger bakom parets uppbrott efter 13 år som gifta. Enligt en källa till TMZ ville Gwen ta ut skilsmässa eftersom hon tror att maken Gavin varit otrogen.

Talade ut om äktenskapet

I februari i år talade Gwen Stefani ut om äktenskapet i Cosmopolitan Magazine.

- Det är ett mirakel att vi kunnat hålla ihop så här länge, sa hon då till tidningen enligt Radar Online och fortsatte:

– Det är bra att ha de där dagarna när vi båda gör våra egna saker. Det håller i gång relationen, när båda kan vara sig själva och ha sin egen individualitet. Det är speciellt viktigt för kvinnor.

Tidigare i år hintade Rossdale om att paret hade problem i Rolling Stone.

– Hon är så framgångsrik och så bra på vad hon gör att det alltid håller dig i schack i hemmet, sa han in intervjun enligt Radar Online.

– Du kan komma hem med två av något och då har hon fått 12 av något. Du kan aldrig komma hem alltför exalterat, det är något med det.

Gifte sig 2002

Stefani och Rossdale träffades under mitten av 1990-talet och gifte sig 2002. De fick sitt första barn 2006.

Förutom att vara sångare i No Doubt har Gwen Stefani även haft en framgångsrik solokarriär. Gavin Rossdale är sångare i bandet Bush och de har tillsammans arbetat med tv-programmet The Voice.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.