Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”GVFÖ”-paret ska bli föräldrar: ”Två blir tre”

Maxine Nordlindh.
Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Maxine Nordlindh och Emil Nygren ska bli föräldrar för första gången.

På Instagram berättar paret, som träffades i ”Gift vid första ögonkastet”, om de goda nyheterna.

”Jag är lycklig och tacksam att bebis ville komma till just oss”, skriver Maxine Nordlindh i ett sms till Expressen.

Under förra årets säsong av SVT:s succéprogram ”Gift vid första ögonkastet” träffades Maxine Nordlindh, 32, och Emil Nygren, 35. På Instagram berättar paret nu att de väntar sitt första barn.

”När vi två blir tre”, skriver Maxine Nordlindh på Instagram till ett bildspel där hon och Emil Nygren syns tillsammans och även en bild på ett ultraljud.

Även Emil Nygren har lagt upp ett inlägg där han berättar om graviditeten.

”Gift vid första, gravid vid andra”, skriver han till en bild på sig själv och Maxine Nordlindh.

Gratuleras i kommentarerna

I kommentarsfälten gratuleras paret av många, bland annat ”Gift vid första ögonkastet”-paret Sofia Lindhe och Anton Pehrson som deltog i vårens säsong.

”Jaaaaa!!! Sätt upp mig och @antonpehrson som ETTA på barnvaktskön!!!”, skriver Sofia Lindhe som får medhåll från sin partner.

I ett sms till Expressen skriver Emil Nygren om lyckan och den tidigare rädslan om att inte kunna få barn.

”Det är underbart att få dela det här med den bästa personen jag kan tänk mig att dela det här med. Rent personligt var det också lite av en sten som föll från mina axlar”, skriver han och fortsätter: 

”Jag råkade ut för en olycka när jag var liten som involverade rullskridskor, en järnstolpe och mina testiklar. Jag visste ärligt talat inte om allt fungerade som det ska, och det är något som följt med mig lite genom livet. Nu är det lite av en dubbel glädje!”

Även Maxine Nordlindh berättar om känslorna efter beskedet:

”Jag är lycklig och tacksam att bebis ville komma till just oss. En mycket spännande tid framför oss nu!”, skriver hon till Expressen.

https://www.instagram.com/p/CPtEqYtLUtw/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.