Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gustafsson: "Blir mer 'Morran och Tobias'"

Fansen har längtat - nu kommer glädjebeskedet. Foto: SVT
Tv- och webb-serien "Morran och Tobias" hyllas vid det här laget av många trogna fans på nätet, som länge velat se en fortsättning.Foto: SVT
Johan Rheborg splar "Morran".Foto: SVT

Fansen har länge önskat en fortsättning på hyllade serien "Morran och Tobias".

Expressen kan nu berätta att Robert Gustafsson och Johan Rheborg jobbar på en uppföljare.

"Skriver just nu för fullt", hälsar Robert Gustafsson via ett sms.

Tv- och webb-serien "Morran och Tobias" hyllas vid det här laget av många trogna fans på nätet, som länge velat se en fortsättning. Men SVT, som tidigare producerat serien, har varit fåordiga om en eventuell fortsättning.

Nu kan Expressen berätta att upphovsmännen, Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Stefan Wiik och Mats Lindberg just nu skriver på en uppföljare.

Det bekräftar Gustafsson i ett sms till Expressen.

"Planer finns om en uppföljare av "Morran & Tobias" och upphovsmännen, det vill säga jag, Johan Rheborg, Stefan Wiik och Mats Lindberg skriver just nu för fullt. Dock är inget klart om i vilken form eller för vilken kanal eller plattform", skriver komikern.

Seriens två huvudpersoner spelas av Johan Rheborg och Robert Gustafsson, som tillsammans slog igenom i humorgruppen Killinggänget. Rheborg spelar mamma Morran och Gustavsson sonen Tobias.

 

LÄS MER: Morran och Tobias är också en tröst

 

Stödet från fansen är stort

Seriens popularitet har bara fortsatt att växa trots att det inte kommer några nya avsnitt. I flera grupper på Facebook, med tusentals följare, önskar fansen mer "Morran och Tobias".

Så sent som i lördags skapades ett event för att kräva en fortsättning på serien av SVT.

I går kväll skapade också några mäklare en viral succé med en fejkannons för försäljning av Morran och Tobias hus. Gustavsson hälsar att Tobias, "Bubben" tycker följande om annonsen, där 48 miljoner kronor är angivet som accepterat pris:

"Vaddå överpris? Det är ju för fan läget man betalar för, inte själva kåken. Huset står på solid berggrund eftersom det finns radon i huset och då finns det säkert både koppar, silver å guld bara man borrar lite"

 

LÄS MER: En fejkad annons för Morran-hus gör succé

Foto: Marcus Gustafsson

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.