Axl Rose och Slash. Foto: SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS / SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWSAxl Rose och Slash. Foto: SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS / SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWS
Axl Rose och Slash. Foto: SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS / SEBASTIAN DENALI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWS
Axl Rose uppträder i Friends Arena. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGRENAxl Rose uppträder i Friends Arena. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
Axl Rose uppträder i Friends Arena.  Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Guns N' Roses till Sverige 2018

Publicerad
Uppdaterad

Rockbandet Guns N' Roses kommer till Göteborg och Ullevi 2018, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

Den 21 juli står bandet på Ullevis scen.

Rockbandet Guns N'Roses var så sent som i landet för en spelning på Friends arena i Stockholm under sin "Not in this lifetime Tour"-turné.

Nu är det klart att bandet kommer tillbaka. Den 21 juli 2018 spelar bandet på Ullevi i Göteborg, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande. 

Så sent som i somras var bandet i Sverige, den gången på Friends Arena i Stockholm.

LÄS MER: Anders Nunstedt: Så bra var Guns N'Roses på Ullevi  

Då släpps biljetterna till Guns N'Roses på Ullevi

Expressens recensent Anders Nunstedt gav konserten en fyra i betyg. Han skrev: ”Guns N' Roses låter genuint spelglada. Axl Rose - som hinner med tio (!) klädbyten innan kvällen är slut - pendlar mellan att se mordiskt folkilsk och barnsligt lycklig ut. Rösten är i ett strålande skick. Agressiv och intensiv".

2016 återförenades det legendariska bandet för en turné med originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan.

Turnén under 2016 har hyllats av både fans och kritiker och fans.

LÄS MER: Så ska Guns N'Roses fira i Stockholm 

Nu får alltså även fansen i Göteborg en chans att se det klassiska bandet. 

Biljetterna kommer att släppas den 16 november klockan 9.00.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag