Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guns N' Roses-stjärnan förd till sjukhus – efter knivhugg

Foto: © SCOTT HARRISON / RETNA LTD. / ALL OVER PRESS RETNA USA
Foto: MADS JOAKIM RIMER RASMUSSEN / EPA / / EPA TT NYHETSBYRÅN

Den tidigare Guns N' roses-medlemmen Steven Adler har fått föras till sjukhus under torsdagskvällen, uppger TMZ.

Detta efter att trummisen knivskurit sig själv i magen.

Sjukvårdare tillkallades till stjärnans hem efter att en person ringt ambulansen.

Guns N' Roses-stjärnan Steven Adler fick under torsdagskvällen föras till sjukhus med ambulans efter att han skurit sig själv i magen med en kniv.

Det var en oidentifierad person i Guns N' Roses-stjärnans hem som ringde efter ambulans. När sjukvårdare sedan kom tillplatsen upptäcktes det att Steven Adler hade skärsår i magen och senare fördes han till sjukhus för att få vård.

Enligt TMZ är skadorna inte livshotande och ingen annan person misstänks för brott eller inblandning i händelsen.

Har berättat om kampen mot drogerna

Steven Adler gjorde sig känd som tummis i rockbandet Guns N' Roses. Men 1990 fick han sparken från bandet på grund av sitt drogmissbruk.

Rock-stjärnan har själv tidigare berättat om kampen mot sitt drogmissbruk. Han har bland annat fått två hjärnblödningar och en hjärtattack till följd av en överdos. Efter överdosen påbörjade han en behandling för att få hjälp med sitt missbruk.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.