Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunillas stora förvandling – okända bilderna visar allt

Gunilla Persson tappade flera kilo i ”Biggest loser VIP”, men vill inte tillbaka till den vikt hon hade under sin modellkarriär. Foto: TV4
Gunilla Persson under modellkarriären. Foto: Privat
Gunilla Persson slog igenom som modell efer att ha vunnit en modelltävling 1983. Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Gunilla Persson. Foto: Privat
Gunilla Persson. Foto: Privat
Gunilla Persson efter ”Biggest loser VIP”. Foto: TV4
1 / 7

Hon var med i "Biggest loser VIP" för att få hjälp att gå ner extravikten hon lagt på sig.

Men efter programmet har Gunilla Persson tappat flera kilo till – men vill samtidigt inte tillbaka till hur hon såg ut under sin långa modellkarriär.

– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi, säger Gunilla Persson, som delar med sig av bilder från modellkarriären.

Efter att ha vunnit en modelltävling 1983 blev Gunilla Persson, nu 59, värvad till en av världens mest prestigefulla modellagenturer, Elite models. Genom dem fick hon prestigefulla jobb för modemagasin världen över, och poserade i underkläder för märket La Perla.

Under hösten var Gunilla Persson med i "Biggest Loser VIP" på TV4, för att få hjälp att bli av med extrakilona.

– Anledningen till att jag var med i "Biggest loser VIP" var att jag ville gå ner de kilona. jag hade inte kunnat gå ner dem utan, det blev en kickstart för mig för att ta bort onyttiga saker ur mitt liv. Jag har dragit ner mycket på kolhydrater, och är väldigt mån om vad jag äter, det var jag inte tidigare. Man behöver bryta sina gamla vanor, säger Gunilla Persson.

 

”Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo”, berättar Gunilla Persson. Foto: Privat

Gunilla Persson om åren som modell

Men samtidigt vill Hollywoodfrun inte ner till samma vikt som när hon var ung modell, då hon inte tycker att det passar på samma sätt i hennes nuvarande ålder.

– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi. Jag behöver inte vara trådsmal, ingen i min ålder borde göra reklam för underkläder. Går man ner för mycket kan man förlora formen i ansiktet också, jag är rädd att se för mager ut i ansiktet eftersom jag inte är så ung längre. Jag vill inte ha något fult som hänger någonstans, konstaterar hon.

Persson delar också med sig av tidigare okända bilder från sin modellkarriär.

 

Gunilla Persson. Foto: Privat

Tränar med dottern 

I "Biggest loser VIP"-finalen, som sändes på måndagen, fick Gunilla Persson veta att hon hade gått ner ungefär åtta kilo sedan hon kom till slottet. Sedan finalen i augusti har Hollywoodfrun gått ner ytterligare några kilo, och väger nu 64 kilo.

För att hålla sig i form även i fortsättningen tränar Gunilla Persson med sin 16-åriga dotter Erika, som också synts regelbundet i "Svenska Hollywoodfruar".

– Vi tränar mycket ihop, två gånger i veckan med en väldigt bra svensk tränare, Annika. Ibland kan Erika ta mer än mig, och ta mer vikter. Annika anpassar våra pass. Vi har tur som kan träna samtidigt, vi har roligt ihop.