Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunillas Perssons varning till Alexandra Zazzi efter kritiken

Gunilla Persson menar att Alexandra Zazzi gör fel som klagat på klippningen av ”Biggest loser VIP”. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES
Alexandra Zazzi. Foto: ROBIN ARON

Gunilla Persson kritiserar ”Biggest loser VIP”-deltagaren Alexandra Zazzi – för att hon gått ut i medierna och klagat på klippningen av programmet.

Persson varnar nu Zazzi för att agerandet kan få ödesdigra konsekvenser för hennes eventuella karriär som realitystjärna:

– Nästa gång kanske de tänker två gånger innan de väljer ut profilen som klagar så mycket.

Efter ”Biggest loser VIP” har deltagaren Alexandra Zazzi kritiserat TV4 för att de klippt bort visst innehåll.

Vänskapen mellan deltagarna och de mentala framsteg de gjorde har inte skildrats nog, menade stjärnkocken.

– Vad jag saknar i programmet är att man inte ser oss prata. Vi hade långa samtal om just den mentala stressen av ett viktproblem, berättade Zazzi för Expressen i november.

– När det gäller Alexandra Louthander så kom vi supernära från dag ett och vi stöttade varandra och tränade ihop därför blir det så konstigt när det ser ut som att jag röstar ut Kalle Moraeus hejvilt.

Amanda Hjärtmyr är pressansvarig på TV4. Hon förklarade att det är svårt att få med allt som händer under en inspelning:

– Vi kan tyvärr inte få med allt som händer under en inspelning när programmet klipps ner till 44 minuter. Det som är glädjande att se är att exempelvis Alexandra lyfter frågor som hon tycker är viktiga i sina sociala medier parallellt med programmet, något som jag tror att många av hennes följare uppskattar, sa Hjärtmyr.

 

”Nästa gång kanske de tänker två gånger innan de väljer ut profilen som klagar så mycket”, säger Gunilla Persson. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Gunilla Perssons varning 

Hollywoodfrun Gunilla Persson anser dock inte att Alexandra Zazzi gjorde rätt i att kritisera produktionen via medierna:

– Alexandra Zazzi går ut och kritiserar produktionen för att man inte får se det ena och det andra och det tredje. Det ska man inte göra. Om det är något man vill belysa och prata om – gör det på dina sociala medier i stället. Att kritisera ett produktionsbolag och en tv-kanal är inte bra för ens karriär. Nästa gång kanske de tänker två gånger innan de väljer ut profilen som klagar så mycket, varnar Gunilla Persson.

 

Deltagarna i ”Biggest loser VIP” 2018. Foto: PÄR BÄCKSTRAND / TV4

Hollywoodfrun medger att hon själv har kritiserat tv-produktioner tidigare – men att det har varit när klippningen har förvrängt sanningen.

– Det är skillnad på att klippa om verkligheten till fiction och att klaga på att saker och ting har klippts bort. Det är två helt olika saker, säger Gunilla, som menar att det är självklart att material måste klippas bort ibland för att allt ska få plats.

Hon fortsätter:

– Beskriv vad som blev bortklippt i dina sociala medier och gör något positivt av det. Det är bara när jag har blivit helt felklippt, när man satt ihop en fiction som inte alls stämmer, som jag under mina åtta år som realitystjärna har satt ner foten. Flera av dem som deltog i ”Biggest loser VIP” har inte erfarenhet av tv, säger Gunilla Persson.