Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunillas öppna brev till det svenska folket

Gunilla Persson. Foto: Cornelia Nordström

Gunilla Persson är förbannad på Isabel Adrian – så förbannad att hon nu författat ett öppet brev till Svenska Hollywoodfru-kollegan och svenska folket.

"Utav alla påhopp som någonsin riktats mot mig av flera av de andra fruarna genom åren så är det här det i särklass värsta", skriver Gunilla Persson.

"Vad betyder väl Isabel Adrians smutskastning av mig när mamma ligger på sjukhus kan man tycka. Och det är rätt, det saknar verklig betydelse. MEN jag vill ändå kunna få försvara mig mot de falska anklagelserna som Isabel riktar mot mig då hon i kvällens program av "Svenska Hollywoodfruar" bedyrar och kraftigt understryker att jag har ett FEJKAT omslag av Millenium magasin.

Och hon påstår till och med att om jag ljuger om omslaget så kan jag ljuga om vad som helst och då passar jag inte att vara med i programmet Svenska Hollywoodfruar. Hon säger att det är hennes åsikt som hon delar med resten av svenska folket.

Utav alla påhopp som någonsin riktats mot mig av flera av de andra fruarna genom åren så är det här det i särklass värsta. Ett påhopp och en anklagelse som hotar min trovärdighet och den måste jag med bestämdhet få försvara.

Det första jag gjorde då jag såg programmet var att fota av tidningen med alla de bilder som visar att jag har haft äran att vara på omslaget på denna prestigefyllda publikation.

Omslaget, lilla bilden på andra sidan och den stora artikeln inne i tidningen.

Det andra jag gjorde var att ringa Warren Woodbury som är ägare till Millenium Magazine.

Jag berättade för honom att jag följande dag skulle filma för det norska succéprogrammet "God Kveld Norge" och att jag ämnade filma samtalet med honom för norska tv. (Ni kan se samtalet på min Youtube kanal senare när jag inte sitter på sjukhuset och vakar över mamma).

I inspelningen säger Warren Woodbury bland annat att jag hade omslaget på Millenium Magazine långt före Isabel och att han önskar se mig på ytterligare ett omslag av hans tidning.

Lögner, mobbning och smutskastning för att verkligen försöka skada en annan person är bland det absolut värsta som finns i livet och borde straffas på ett eller annat sätt, vilket det i alla fall gör."

 

Undertecknat,

Gunilla Persson, aka The Gunilla

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!