Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunillas ilska – försvarar dottern Erika efter bilderna

Vem är Gunilla Persson?
Gunilla Persson har reagerat starkt på hur vissa följare har ifrågasatt bilder på dottern Erika. Foto: OLLE SPORRONG
”Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving”, skriver hon i ett inlägg.Foto: GoldenEye /London Entertainment / Splash News
En av Gunilla Perssons bilder från Thanksgiving.Foto: Instagram
Gunilla Persson med dottern Erika, 17.Foto: Instagram

Hollywoodfrun Gunilla Persson lade upp bilder tillsammans med dottern Erika –och anklagades för att ha photoshoppat dotterns midja.

Nu slår hon tillbaka på Instagram.

”Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving”, skriver hon i ett inlägg.

Gunilla Persson, 60, valde under den amerikanska högtiden Thanksgiving att lägga ut ett antal bilder, några på dottern Erika, 17. 

Kort därefter kom kommentarer om att Persson skulle ha redigerat dotterns midja i bildredigeringsprogram. 

I två olika inlägg har Hollywoodfrun nu valt att bemöta kommentarerna.

”Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving, anklagade för att ha Photoshoppat Erikas midja. Bilderna var kanske lite missvisande och osmickrande, och hon stod på ett konstigt sätt men så här ser Erika verkligen ut”, skriver hon i det senaste inlägget.

Gunilla Persson: ”Genetiskt fenomen”

Gunilla Persson skriver vidare att Erika ”har en kurvig kropp med en mycket smal midja”, och att hon själv som ung hade samma kroppsbyggnad. 

”Det är ett genetiskt fenomen”, menar Persson och slår också tillbaka mot de som hävdat att dottern skulle lida av ätstörningar.

”Erika har verkligen inga ätstörningsproblem och äter som en häst”, skriver hon i Instagraminlägget.

Hollywoodfrun Gunilla Persson har på senare tid annars berättat öppet om sin jakt på kärleken.

– Det är inte värt att avslöja några namn men jag kan säga att jag träffar flera samtidigt, inte någon exklusiv som jag tycket är värd att satsa på helt och hållet ännu i alla fall, sa hon nyligen till Expressen.

Expressen har sökt Gunilla Persson.

https://www.instagram.com/p/B5cNrYmHEfj/https://www.instagram.com/p/B5eE4uBHJDG/

Gunilla Persson om bråket med Åsa Vesterlund

Gunilla Persson om bråket med Åsa Vesterlund:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.