Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunillas erkännande om avklädda bilderna

Hollywoodfrun jagas för sin skuld till Försäkringskassan.
Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar”Foto: Viafree
På Instagram berättar Gunilla Persson vad hon egentligen tycker om avklädda bilder. Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

När Åsa Vesterlund skickade en nakenbild till Gunilla Persson gick hon i taket. 

Nu har Gunilla Persson ett eget avklätt avslöjande. 

”Så länge som man täcker brösten och sina heliga platser så är det acceptabelt att visa vad Gud har skapat”, skriver hon på sin Instagram. 

Gunilla Persson är tillbaka i ”Svenska Hollywoodfruar” och hon är känd för att alltid säga vad hon tycker och tänker – och mer än ofta blir det då drama. 

Tv-stjärnan är dock inte känd för att vara speciellt öppensinnig när det kommer till full nakenhet och när andra Hollywoodfruar har beblandat sig med nakenhet har hon reagerat starkt. 

Ilskan mot Åsa Vesterlunds nakenbild

Som när Åsa Vesterlund skickade en bild på sig själv tillsammans med porrstjärnan Puma Swede med brösten i vädret. 

– Åsa har tydligen inget moralbegrepp över huvudtaget. Hon har varken stil, vett eller etikett, sa hon då i programmet och fortsatte:

– Hon borde skämmas. Pornografi är satans verk. Åsa Vesterlund är verkligen på villospår.

Gunilla Persson om bilderna 

Men nu har Hollywoodfrun ett eget avklätt avslöjande. I sina yngre dagar jobbade hon som modell och har en del bikini- och baddräktsbilder på sig själv. En av dessa bilder delar hon med sig av på Instagram. 

”Den här bilden är tagen av Greg Stephens i mitten av 80-talet. Jag visade mig professionellt ofta i baddräkt eller bikini och underkläder”, skriver hon. 

Hon berättar att hennes dotter Erika Persson, 17, får mycket skit för sina avklädda bilder på sociala medier och vill hon försvara henne. 

 ”Så länge som man täcker brösten och sina heliga platser så är det acceptabelt att visa vad Gud har skapat”, skriver hon vidare. 

Expressen har sökt Gunilla Persson. 

https://www.instagram.com/p/B3M7P6gHN6V/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.