Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla tvingas gå emot dottern Erikas önskan

Gunilla Perssons hårda krav på Sverige i krisen
Erika Persson fyller 18 i augusti, men kommer inte få fira i Sverige.Foto: Privat
Gunilla Persson har i stället planer på att ta dottern till Hawaii.Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Gunilla Persson.Foto: Privat
Erika Persson.Foto: Privat

18-årsdagen närmar sig för Gunilla Perssons dotter Erika.

Men samtidigt som 17-åringen har en dröm om var hon vill fira födelsedagen blir det svårt för Hollywoodfrun att infria dotterns önskan.

”Erika vill så gärna återvända till Högsjö som har blivit ett favoritställe for henne, men vi ska nog hitta en annan underbar plats att resa till runt hennes 18-års dag i augusti”, skriver hon på sin blogg.

Gunilla Persson, 61, har haft en tuff vår där bland annat hennes mamma Iris varit sjuk.

Nu vågar dock tv-profilen att åtminstone delvis börja blicka framåt. Och i horisonten väntar en stor dag, nämligen dottern Erika Perssons 18-årsdag. 

Men i de speciella tiderna medger Gunilla Persson att det blir svårt att kunna ge efter för dotterns speciella vädjan om att fira i Sverige.

”Som det är nu vågar vi inte åka till Sverige av skäl som jag inte vill nämna här”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

 

”Ska nog hitta en annan underbar plats”

Gunilla Persson fortsätter:

”Erika vill så gärna återvända till Högsjö som har blivit ett favoritställe for henne, men vi ska nog hitta en annan underbar plats att resa till runt hennes 18-års dag i augusti”.

Men Hollywood-frun är samtidigt fast besluten att ge Erika en minnesvärd resa i samband med födelsedagen – kanske till en plats som de trots den geografiska närheten, aldrig besökt.

”Kanske blir det Hawaii som inte har drabbats så hårt av Corona. Jag kan inte fatta att jag aldrig varit på Hawaii trots att vi bor så nära och att det är ett vanligt resmål for LA bor. Men vi har alltid åkt till antingen Mexiko, New York och Europa istället. Men Hawaii har aldrig gjort någon jag känner besviken sa det är mycket möjligt att kosan styr dit i mitten av augusti”, skriver hon.

Expressen har sökt Gunilla Persson för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.