Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons vilda flört med Martin Melin

Gunilla Persson flörtar hejvilt med Martin Melin.

I kvällens "Realitystjärnorna på godset" avslöjar hon sina känslor för honom.

– Jag tycker Martin är en riktig karl. Han kan försvara och beskydda sin familj. En sån man vill jag ha, säger Gunilla i programmet.

Gunilla Persson flörtar med Martin Melin i kvällens "Realitystjärnorna på godset". Innan middagen berättar Hollywoodfrun i programmet om sin stora förtjusning.

– Martin, han är fin. Det handlar inte bara om utseendet, han har ju ett bra utseende, säger Gunilla.

"Måste vara en romantiker"

Gunilla frågar under middagen hur det varit att vara gift med Camilla Läckberg och om han är ledsen efter uppbrottet med henne. Martin förklarar att han är ledsen över att båda hans äktenskap tagit slut. När Martin blir kallad romantiker och får frågan om han kan tänka sig att gifta sig igen så ler Gunilla och säger:

– Om en man har hållit ihop med två kvinnor under 15 år så måste han vara romantiker.

Gunilla: "Ser oss som ett potential par"

Zübeyde Simsek inser flörtandet och skrattar. Gunilla förklarar efteråt:

– Vi rodnade väldigt mycket i dag båda två. Det finns en liten hejaklack där som ser oss som ett potential par. Jag tror vi har fattat tycke för varandra Martin och jag.

– Gunilla ska man bemöta på ett visst sätt. Och jag bemöter henne på det sättet som jag tror hon vill bli bemött. Jag bjuder på det, så länge jag tycker det är inom de ramar som jag accepterar, säger Martin.

Under programmet tar Martin med sig de andra deltagarna till en skjutbana. De ska få göra något som poliser gör - skjuta med pistol. Att Martin jobbar som polis tycks bara bidra till Gunilla Perssons förtjusning.

– Jag tycker Martin är en riktig karl. Han kan försvara och beskydda sin familj. En sån man vill jag ha, säger Gunilla i programmet.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!