Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons ursäkt – efter kravet från dottern

Gunilla Persson berättar hur hon efter ett samtal med sin dotter Erika nu riktat en ursäkt till Isael Adrian efter deras tidigare bråk. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES
Hollywoodfrun Isabel Adrian. Foto: OLLE SPORRONG

Efter bråket med Isabel Adrian ber nu  Gunilla Persson Hollywoodfrun om ursäkt, i "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen".

I programmet avslöjar Gunilla Persson att det är hennes dotter Erika som fått henne att ändra åsikt.

– Det pratade jag med min dotter Erika om, och hon är väldigt vis för sin ålder. Hon sa ”släpp det mamma, det betyder ingenting", säger Gunilla Persson i programmet.

Hollywoodfruarna Isabel Adrian, 41, och Gunilla Persson, 59, hade under hela förra säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" ett pågående gräl, då Isabel Adrian hade hävdat att Persson ljugit om ett magasinomslag hon varit med på.

– Jag måste säga att du är en märklig värdinna. Att säga en sak så här, att jag luras, att det varit ett fejkat omslag. Därför passar inte jag till Hollywodfru. Det är inte schysst, sa Gunilla Persson i en "fruträff" förra säsongen.

Adrian bad om ursäkt, men Gunilla Persson fortsatte vara arg, och kallade Hollywoodfrun "ful inuti och utanpå".

”Det pratade jag med min dotter Erika om, och hon är väldigt vis för sin ålder. Hon sa ”släpp det mamma, det betyder ingenting”, säger Gunilla Persson i programmet. Foto: TV3

Gunilla Perssons ursäkt till Isabel Adrian

Nu har de träffats igen efter ett år, i "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" på TV3, och när klippet visas upp brister Persson ut i en ursäkt.

– Det ber jag om ursäkt för. Inför alla människor, titta här, alla som är här. Vad vacker Isabel är, säger Gunilla Persson i programmet.

 

 

Isabel Adrian säger då att hon inte tycker att man behöver hänga upp sig på gamla bråk – något Gunilla Persson håller med om, och hyllar sin dotter.

– Det pratade jag med min dotter Erika om, och hon är väldigt vis för sin ålder. Hon sa ”släpp det mamma, det betyder ingenting. Du vet att du gjort det, du vet vad du kan göra och gör. Så bekymra dig inte över det” sa hon. Så jag godtar din ursäkt och vill ge dig en kram för jag vill att vi ska vara vänner, och jag menar det verkligen, säger Gunilla Persson i programmet.

Andra avsnittet av "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" sänds på tisdag 6 november 21.00, på TV3 och Viafree.