Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons tårar över dottern

Vad är "Svenska Hollywoodfruar"?
Gunilla Persson berättar om oron inför att dottern Erika snart är myndig. Foto: TV3/Viafree
”Trots att hon är tonåring så gör vi allting tillsammans och det är jättejobbigt att tänka att hon ska flytta ifrån mig en dag”, berättar hon i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”. Foto: TV3/Viafree

Gunilla Perssons dotter Erika Persson är snart myndig och redo att flytta hemifrån för att gå på college.

Det är Hollywoodfrun inte alls glad över berättar tårögt om känslorna kring stundande framtiden utan dottern – samtidigt som hon avslöjar kravet hon har på 17-åringen.

– Trots att hon är tonåring så gör vi allting tillsammans och det är jättejobbigt att tänka att hon ska flytta ifrån mig en dag, säger Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” på Viafree.

Gunilla Persson är tillbaka för en ny säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3, tillsammans med mamma Iris och 17-åriga dottern Erika. Tittarna som har varit med från början har sett Perssons dotter växa upp framför kamerorna, och nu när hon bara har ett år kvar innan hon ska börja på college har mamma Gunilla Persson börjat fundera på hur det blir när hon blir ensam i huset.

– Jag ser ju inte det som att jag är fri som en fågel. Jag känner mig fri som en fågel nu med Erika. Det oroar mig mest av allting, att hon ska flytta ifrån mig, berättar Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”, med Susanne Nylén.

Gunilla Persson: ”Jättejobbigt att tänka”

Gunilla Persson berättar att hon och dottern har en väldigt nära relation fortfarande, trots att hon har hunnit fylla 17 år – och lider av tanken på att behöva bo utan henne, om Erika Persson vill flytta långt för att gå på college.

– Det livet ser jag inte fram emot. För jag är väldigt fäst vid henne och är väldigt mycket tillsammans med henne fortfarande. Trots att hon är tonåring så gör vi allting tillsammans och det är jättejobbigt att tänka att hon ska flytta ifrån mig en dag, medger Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”, och blir märkbart känslosam.

I programmet, som sänds på Viafree i samband med att ”Svenska Hollywoodfruar” går på TV3, avslöjar Gunilla Persson också det krav hon har på sin dotter för framtiden – hon vill få bli mormor.

– Jag brukar skoja med henne och säga ”du kan gå på college och göra vad du vill men du måste ge mig ett barnbarn. Jag tar gärna emot dina barn”, säger Gunilla Persson med tårar i ögonen i programmet.

”Svenska Hollywoodfruar” visas på TV3 tisdagar 21.00.

Inlägg på Gunilla Perssons Instagram tidigare i somras då dottern Erika Persson fyllde 17 år:

https://www.instagram.com/p/B1S9pPiHVt5/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.