Gunilla Perssons tårar – efter läkarens besked i telefonen

Foto: TV4.
Foto: TV4.
Foto: TV4.
Foto: TV4.

Gunilla Persson ordinerades vila av läkaren efter provtagningar, och har inte kunnat träna i "Biggest loser VIP".

I måndagens avsnitt får Hollywoodfrun resultatet från proverna – och brister ut i tårar av beskedet.

– Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson i "Biggest loser VIP".

Gunilla Persson, 59, är en av deltagarna som är med i årets "Biggest loser VIP" för att må bättre och bli mer hälsosamma.

Men "Svenska Hollywoodfruar"-profilen har inte haft en lätt start i programmet, och har inte kunnat träna som de andra på grund av ryggproblem. Redan andra veckan i programmet tvingades Persson uppsöka läkare efter oroväckande blödningar från underlivet. Läkaren tog då prover och ordinerade vila medan de väntade på provsvaren  för att se om Gunilla Persson hade några cellförändringar.

Gunilla Persson börjar gråta efter beskedet

I måndagens avsnitt får Gunilla Persson äntligen svar från undersökningen, när sjukvårdspersonalen på plats på "Biggest loser VIP"-slottet kommer in i hennes rum med läkaren på telefon.

Hollywoodfrun får då veta att det inte finns spår av några cellförändringar, och blir så glad och lättad att hon brister ut i tårar.

– Tack gode gud. Jag blir bara jättelättnad nu, säger Gunilla Persson gråtandes i "Biggest loser VIP".

Gunilla Persson har i tidigare program berättat om sin stora rädsla att blödningarna skulle vara ett tecken på cancer.

– Just nu känner jag lättnad, jag känner en form av befrielse. Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson i programmet. Pekka Lindmarks glädje för Gunilla

När hon delar med sig av beskedet för de andra deltagarna också, så blir de också glada och lättade.

– Jag är jätteglad för hennes skull, lika glad som henne nästan. Men fortfarande för hennes skull så hoppas jag att hon kan vara med på någon träning, säger Pekka Lindmark i programmet.

"Biggest loser VIP" sänds måndagar 21.00 på TV4.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.