Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons svåra känslor – efter dotterns stora beslut

Gunilla Perssons starka känslor när dottern flyttar
Erika Persson (t.v) och Gunilla Persson (t.h).
Foto: Privat
Gunilla Persson försöker acceptera dotterns beslut.
Foto: Viafree
En äldre bild på mor och dotter – men nu har Erika Persson vuxit upp.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Gunilla Perssons dotter Erika Persson har fyllt 18 och med vuxenlivet kommer förändringar.

I augusti flyttar dottern ut ur familjens hus. 

– Jag menar man måste ju acceptera att ett barn blir stort. Men det är ju en omställning, berättar Hollywoodfrun för Hänt.  

Tittarna har sett Gunilla Perssons, 62, dotter Erika Persson växa upp i TV3:s succéserie ”Svenska Hollywoodfruar” och nu har hon hunnit bli hela 18 år. Det innebär också att det är dags för dottern att pröva sina egna vingar. Mamma Gunilla Persson är inte helt superlycklig över att Erika Persson nu är vuxen. 

– Man är ju inte så glad över det faktiskt. Man skulle önska att hon vore liten för evigt. Jag brukade säga det till mig själv när hon var liten att det här är de bästa åren i mitt liv, och jag tycker nog att det var det också. För jag älskar ju att ha ett växande barn. 

”Man måste acceptera”

Nu önskar Hollywoodfrun att hon hade fler barn så att hon kunde uppleva hur de växer upp. 

Nu ska Erika Persson dessutom flytta ut – hon har kommit in på college och tar sitt pick och pack i augusti. Skolan ligger en och en halv timme bort med bil. Även om det är svårt för Hollywoodfrun att hennes dotter lämnar boet så är hon ändå positivt inställd. 

– Det kommer bli okej och hon kommer ju alltid komma hem för hon saknar ju sina djur och mig och sin mormor. Så det kommer fungera tror jag. Jag menar man måste ju acceptera att ett barn blir stort. Men det är ju en omställning, berättar hon för Hänt.

Stressig tid för Erika Persson

Erika Persson har tidigare berättat för Expressen att det inte var en dans på rosor att ansöka till college. 

– Det har varit stressigt, jag har anmält mig till några men har några kvar att skicka in. Sen kan jag slappna av för den andra terminen på sista året i high school är väldigt lugnt. 

Oscar Zias rädsla – svårigheterna att skaffa barn

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.