Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons storbråk med Zazzi – efter orden i tv

Gunilla Persson berättar om relationen med Alexandra Zazzi – som båda tävlade i ”Biggest loser VIP”. Foto: Kanal 5
Alexandra Zazzi i finalen av ”Biggest loser VIP”. Foto: Kanal 5
Kändiskocken Alexandra Zazzi har inte längre någon kontakt med Gunilla Persson. Foto: ROBIN ARON / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN

Alexandra Zazzi och Gunilla Persson träffas för första gången efter "Biggest loser VIP"-inspelningen, när det vankas final av tävlingen.

Men den goda stämningen i studion visar inte den nuvarande relationen mellan kändiskvinnorna – som sedan finalen har brutit kontakten helt.

– På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet, säger Gunilla Persson.

På måndagen är det dags för final av "Biggest loser VIP". Kändiskocken Alexandra Zazzi och journalisten Erik Hörstadius möts för att göra upp om vem som blir vinnaren i bantningsprogrammet.

På plats i studion för finalinspelningen var också alla de deltagare som tidigare fått lämna programmet – bland dem Hollywoodfrun Gunilla Persson.

Att hon inte skulle vinna "Biggest loser VIP" var självklart för henne från början.

– Alla som hade någon slags matematisk förmåga hade kunnat räknat ut att jag inte kunde vinna, det var bara en tidsfråga när jag skulle bli utröstad. Om jag hade gått ner lika mycket som de andra hade jag fått rullas in med dropp i en rullstol, säger Gunilla Persson.

 

”På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet”, säger Gunilla Persson till Expressen. Foto: Kanal 5

Gunilla Persson: ”Huggen i rygget”

Inspelningen av finalen, som gjordes i Stockholm i augusti, var första gången deltagarna träffades sedan tiden på Biggest loser-slottet. Då hade Gunilla Persson fortfarande en god relation till finalisten Alexandra Zazzi, och ger i finalavsnittet kocken komplimanger för hennes utseende.

– På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet, säger Gunilla Persson.

Hollywoodfrun syftar på de kommentarer som Alexandra Zazzi sagt om henne i "Biggest loser VIP" efter att Persson fått lämna tävlingen.

Det var efter att Gunilla Persson kommenterat Zazzis beteende vid en frosseritävling, som kocken bet tillbaka i programmet.

– Gunilla är Gunilla, hon får strida med sina egna demoner, sa Alexandra Zazzi i programmet – utan att Gunilla Persson visste om det.

 

Alexandra Zazzi. Foto: Kanal 5

Alexandra Zazzis svar på kritiken

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen kallar tv-kocken för "falsk", då de höll kontakten efter programmet – fram tills det att "Biggest loser VIP" sändes på tv.

– Hon var inte snäll, utan hon var falsk, tycker jag. Jag var den som hade systemkamera med mig på inspelningen, så jag gick runt och fotade massor, och jag skickade massor av bilder till henne. Vi höll kontakten efter programmet, fram till att jag fick se det här i tv. Efter det har vi slutat hålla kontakten.

Alexandra Zazzi svarar upp mot Gunilla Persson senaste angrepp. 

– Gunilla blir alltid galen om hon inte är tv-programmets medelpunkt och säger allt för att synas. Zazzi fortsätter:

– Det är fascinerande hur mycket utrymme hennes galna åsikter får. Hon ”gunillar” folk till höger och vänster för uppmärksamhet. Hon tror att världen snurrar runt henne.

Zazzi är också ganska hård mot Gunilla Persson, och kallar henne för egocentrisk och narcissist.