Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons skräck – mitt i nytt branddrama

Vem är Gunilla Persson?
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Gunilla Persson besöker sitt tidigare nedbrunna hus. Foto: REED SAXON / AP TT NYHETSBYRÅN

Hollywoodfrun Gunilla Persson har hamnat i ett nytt branddrama. 

Det brinner nära TV3-profilens hem i Los Angeles – något hon själv visar upp på Instagram.

”Detta är en fasansfull dag och luften fylls snabbt med det jag hatar så mycket -brandrök”, skriver Gunilla Persson och visar upp filmer med luften full av rök.

Det var i april 2017 som Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, tvingades fly lågorna då hennes hem i Pacific Palisades i Los Angeles fattade eld och brann ner till grunden.

Trots den våldsamma branden lyckades ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen, dottern Erika Persson, mamma Iris och de två katterna ta sig ut levande mitt i natten. 

– Gunilla hade vaknat och väckt de andra i husen och lyckades ta sig ut på baksidan. Gunilla och Erika sover på undervåningen och hade sett hur lågorna spred sig på övervåningen där Gunillas mamma sover, berättade Sandra Pehrsson som är en vän till familjen då.

https://www.instagram.com/p/B35Hck6Hd1x/

Gunilla Persson: ”Jag är dödsrädd för eld”

Nu har TV3-profilen återigen hamnat i ett brand drama. Denna gång brinner det nära Hollywoodfruns nya hem i området Pacific Palisades i Los Angeles. 

På Instagram visar Gunilla Persson upp flera videos på hur brandrök stiger upp mot himlen. 

”Det brinner där vi bor. Detta är en fasansfull dag och luften fylls snabbt med det jag hatar så mycket -brandrök”, skriver hon i inlägget. 

I ett sms skriver hon att hon och familjen inte behövs evakuera sitt hem med att branden är nära.

”Luften är full av förfärlig brandrök och elden är ännu inte släckt. Grannen flydde men vi stannade kvar här och vi ser ständigt på uppdateringar på nyheterna. När det gäller mamma behöver vi mycket hjälp att få ut henne. Det är ruskigt att tänka på att förlora sitt hem men viktigast är ändå livet”. 

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen filmar också sitt hem och berättar att luften är full av helikoptrar och det är massor av brandbilar på plats. Hon berättar också att dottern Erikas kompisar har evakuerats från sina hem.

– Så här ser det ut och vi är så nervösa, åtminstone jag, Erika är inte det. Jag är dödsrädd för eld, säger en gråtande Gunilla Persson i en av filmerna hon publicerat på Instagram.

Gunilla Persson:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.