Gunilla Persson avslöjar nu sina, kanske något oväntade, krav på en man. Foto: Cornelia NordströmGunilla Persson avslöjar nu sina, kanske något oväntade, krav på en man. Foto: Cornelia Nordström
Gunilla Persson avslöjar nu sina, kanske något oväntade, krav på en man.  Foto: Cornelia Nordström
Gunilla Persson ska hitta kärleken.Gunilla Persson ska hitta kärleken.
Gunilla Persson ska hitta kärleken.

Gunilla Perssons oväntade krav på män

Publicerad

Gunilla Persson jagar kärleken i TV3:s nya program.

Men kraven är många, bland annat får han inte vara "filmstjärnevacker".

– För många gånger så är ju de homosexuella, säger Gunilla Persson i ett klipp på TV3:s Facebooksida.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 57, söker kärleken i TV3. Tittarna kommer att få följa hennes jakt i tv-programmet "Aschberg Direkt".

Men det är inte helt lätt att bli Gunilla Perssons nästa man. Hon har nämligen en lång kravlista med många punkter som hon vill kunna pricka av.

Gunilla Persson: "Lång och snygg"

Han ska till exempel vara lång och snygg, men inte för snygg, säger hon i ett klipp på TV3:s Facebooksida.

– Han får gärna vara lång och snygg och tilltalande utseende som pappa, han behöver inte vara filmstjärnevacker alltså, för många gånger så är ju de homosexuella, säger Gunilla Persson.

 

 

LÄS MER: Gunilla Persson tar dejthjälp av mamma

 

 

Hollywoodfrun är även ute efter en man som kan bära hennes väskor utan problem.

– Jag gillar muskler, det är väl klart att man vill ha en muskulös kille, det är ju så klart kul att ha någon som kan bära lite väskor.

Tidigare har hon också berättat att hennes framtida man varken får vara allergisk mot katter eller ogilla hennes dotter Erika eller mamma Iris.

Däremot får han gärna ha en fet plånbok.

 

 

LÄS MER: Gunilla Persson: "Är född till mammarollen"

 

 

Gunilla Perssons exmake: "Stod inte ut"

För några år sedan gick Gunilla Perssons exmake, Stephen Linville, ut för att berätta om livet som gift med henne. Bland annat menade han att hon förstört sex år av hans liv.

– Hon sa att hon inte stod ut med att var gift med någon som var skallig och dessutom medelklass. Ändå var det jag som försörjde oss och gjorde allt hushållsarbete. Och hennes humör... Fick hon inte som hon ville kunde hon skrika hela natten. Och jämt skulle hon ha pengar, sa Stephen Linville då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag