Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gunilla Perssons oväntade krav på män

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Gunilla Persson avslöjar nu sina, kanske något oväntade, krav på en man.
Foto: Cornelia Nordström
Gunilla Persson ska hitta kärleken.

Gunilla Persson jagar kärleken i TV3:s nya program.

Men kraven är många, bland annat får han inte vara "filmstjärnevacker".

– För många gånger så är ju de homosexuella, säger Gunilla Persson i ett klipp på TV3:s Facebooksida.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 57, söker kärleken i TV3. Tittarna kommer att få följa hennes jakt i tv-programmet "Aschberg Direkt".

Men det är inte helt lätt att bli Gunilla Perssons nästa man. Hon har nämligen en lång kravlista med många punkter som hon vill kunna pricka av.

Gunilla Persson: "Lång och snygg"

Han ska till exempel vara lång och snygg, men inte för snygg, säger hon i ett klipp på TV3:s Facebooksida.

– Han får gärna vara lång och snygg och tilltalande utseende som pappa, han behöver inte vara filmstjärnevacker alltså, för många gånger så är ju de homosexuella, säger Gunilla Persson.LÄS MER: Gunilla Persson tar dejthjälp av mamma Hollywoodfrun är även ute efter en man som kan bära hennes väskor utan problem.

– Jag gillar muskler, det är väl klart att man vill ha en muskulös kille, det är ju så klart kul att ha någon som kan bära lite väskor.

Tidigare har hon också berättat att hennes framtida man varken får vara allergisk mot katter eller ogilla hennes dotter Erika eller mamma Iris.

Däremot får han gärna ha en fet plånbok.LÄS MER: Gunilla Persson: "Är född till mammarollen"Gunilla Perssons exmake: "Stod inte ut"

För några år sedan gick Gunilla Perssons exmake, Stephen Linville, ut för att berätta om livet som gift med henne. Bland annat menade han att hon förstört sex år av hans liv.

– Hon sa att hon inte stod ut med att var gift med någon som var skallig och dessutom medelklass. Ändå var det jag som försörjde oss och gjorde allt hushållsarbete. Och hennes humör... Fick hon inte som hon ville kunde hon skrika hela natten. Och jämt skulle hon ha pengar, sa Stephen Linville då.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.