Gunilla Perssons öppna flörtande med Melin – igen

Gunilla Persson flörtade hejvilt med Martin Melin när de båda var med i ”Realitystjärnorna på godset” – och nu är det dags igen.
Foto: Privat
På Instagram delar Hollywoodfrun med sig av en bild på dem båda där hon kallar honom för ”vrålsnygg”.
Foto: Instagram.

Gunilla Persson flörtade hejvilt med Martin Melin när de båda var med i ”Realitystjärnorna på godset” – och nu är det dags igen. 

På Instagram delar Hollywoodfrun med sig av en bild på dem båda där hon kallar honom för ”vrålsnygg”. 

– Jag gillar Gunilla, jag gör verkligen det. Det roliga med Gunilla är att hon har väldigt stort självförtroende och skiter i vad folk tycker och tänker, säger Martin Melin.  

När Gunilla Perssons, 61, och Martin Melins, 53, vägar möttes i ”Realitystjärnorna på godset” 2015 väcktes någonting till liv inom Gunilla Persson och hon började flörta hejvilt. 

– Martin, han är fin. Det handlar inte bara om utseendet, han har ju ett bra utseende, berättade Hollywoodfrun i programmet. 

Under middagen passade Gunilla Persson även på att kalla Martin Melin för en romantiker och efter middagen avslöjade hon sina känslor: 

– Vi rodnade väldigt mycket i dag båda två. Det finns en liten hejaklack där som ser oss som ett potential par. Jag tror vi har fattat tycke för varandra Martin och jag. 

Hollywoodfrun förtjust: ”En riktig karl”

Att han jobbar som polis tycktes bara bidra till Gunilla Perssons förtjusning.

– Jag tycker Martin är en riktig karl. Han kan försvara och beskydda sin familj. En sån man vill jag ha, sa Gunilla i programmet.

Och nu är det dags igen för Gunilla Perssons komplimanger till Martin Melin. Hollywoodfrun har delat med sig av en bild på sig själv tillsammans med polisen. Hon håller honom i ett hårt grepp runt hans bara axlar.

”Gillar att ”samla” på killar - Här kommer en snygging till -”, skojar hon på Instagram. 

Bilden har kommenterats och gillats flitigt och i kommentarerna kastar Gunilla Persson ut ännu fler superlativ. 

”Han är vrålsnygg tycker jag”, skriver hon. 

Melins svar: ”Hon har ju god smak”

När Expressen når Martin Melin skrattar han. 

– Hon har ju god smak Gunilla, det kan man inte ta ur henne. jag gillar Gunilla, jag gör verkligen det. Det roliga med Gunilla är att hon har väldigt stort självförtroende och skiter i vad folk tycker och tänker. Hon kör sitt race, tycker hon någonting, då säger hon det. Hon har det självförtroendet.

 Blev du glad när Gunilla la upp den här bilden? 

– Haha. Jag log därför att Gunilla brukar alltid skriva snälla saker till mig. De gånger vi har kontakt, det har vi via Facebook, så är det glada figurer och miner. Jag gillar Gunilla. 

Martin Melin berättar att det finns en ömsesidig respekt mellan dem, men chans till romans, nja, det verkar det inte finnas från Melins håll. 

– Nej mina känslor för Gunilla är rent vänskapliga, säger han. 

Expressen har sökt Gunilla Persson. 

https://www.instagram.com/p/CC3tw-FHn6B/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.