Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gunilla Perssons olycka – fick bäras ut på bår

Gunilla Persson berättar i ett inlägg på Instagram om olyckan.
Foto: SUSANNE KINDT / TV3
”Smärtan var obeskrivlig dock och ena revbenet är brutet på höger sida.”
Foto: SPLASH NEWS/STELLA PICTURES

För ett par dagar sedan föll Gunilla Persson – och slog sig rejält.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om fallet som ledde till en rejält stukad fot – och ett brutet revben.

De senaste dagarna en har Hollywood-frun Gunilla Persson, 64, hållit en lägre profil än vanligt i sociala medier. Nu berättar hon varför.

”Det kunde ju faktiskt vara mycket värre men jag snubblade i trappen och ramlade på ett sådant vis att jag skadade högerfoten ordentligt,” skriver hon.

I försöket att parera fallet landade hon på en marmorkruka.

”Smärtan var obeskrivlig dock och ena revbenet är brutet på höger sida. Att bäras ut på bår här var ingen picknick. Oj oj oj, det var riktigt fasligt, kändes värre än någon bergochdalbana eftersom man fick bäras nästan upp och ner med huvudet långt under fötterna. Ja, ni vet kanske hur vi bor,” skriver hon.

Gunilla Persson beskriver sedan hur hon fick hjälp att ta sig till sjukhus. Där kunde man konstatera att foten åtminstone inte var bruten, utan stukad.

Nu har hon svårt att röra sig normalt.

”Det mest jobbiga för mig då jag fick den här diagnosen är att vårt hem står och faller med mig. Och speciellt mamma. Jag har fått någon slags tung stövel som hjälper mig att stödja på foten,” skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CoDDcUyJ8Jm/


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.