Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hårda orden: Gunillas nya attack mot Leif GW

Gunilla Persson slår tillbaka Foto: ROBIN HALDERT / TT / TT NYHETSBYRÅN
Leif GW Persson säger att Gunilla fått allt om bakfoten. Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Gunilla Persson och Leif GW Persson drar inte jämnt. 

Hollywoodfrun säger att hon har polisanmält GW för förtal. 

GW menar att Persson har fått det mesta om bakfoten. 

Nu slår Hollywoodfrun tillbaka ännu en gång. 

– Det är helt osanna uppgifter som han har gett hela svenska folket, säger hon i Aftonbladet Morgon. 

Leif GW Persson tog upp Hollywoodfrun Gunilla Persson i veckans "Brottsjournalen" efter de anklagelser som har riktats mot henne under den senaste tiden – något som gjorde Gunilla Persson fly förbannad och hon säger nu att hon har polisanmält GW för förtal. I går svarade GW på Hollywoodfruns ilska. 

– Jag såg i tidningen att den där Hollywoodfrun, jag måste ha förträngt namnet, hon var upprörd av det jag har sagt i Brottsjournalen och nu skulle hon minsann polisanmäla mig och se till att jag hamnar i fängelse, sa han på sin Instagram och fortsatte: 

– Men då har hon fått det mesta om bakfoten, det kanske inte är första gången, nämligen så skyddas jag av tryckfrihetslagstiftningen.

Gunilla slår tillbaka 

Nu svarar Hollywoodfrun återigen på Leif GW:s ord. 

– Nej jag står fast vid att jag kommer att gå hela vägen och polisanmäla. Den anmälan är redan gjord, säger hon i Aftonbladet och fortsätter: 

– Det är inte att han vill att jag ska hamna i fängelse för solglasögonen, eller bara tycker, tror, att när jag kommer tillbaka till Sverige kommer att bli arresterad, och jag, där på grund av flyktrisken, som han säger, kommer sitta i finkan som alla andra får göra. 

 

https://www.instagram.com/p/Bo0qor0ls6y/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Hollywoodfrun nekar till brott

Gunilla menar att GW är helt ute och cyklar. 

– Det är helt osanna uppgifter som han har gett hela svenska folket. 

Hollywoodfrun greps tidigare misstänkt för stöld av ett par solglasögon i Miami. Målet mot Gunilla Persson slutade med en uppgörelse som innebär att stjärnan inte döms i utbyte mot att hon till viss del accepterar anklagelserna.

Samhällstjänst i 20 timmar. Fyra timmars kurs – en så kallad "theft abatement course". Och 100 dollar i kostnader till rätten. 

Det blev påföljden efter Gunilla Perssons besök i Chanel-butiken i Palm Beach, visar nya dokument från åklagarmyndigheten i Florida. 

Hollywoodfrun har också stämts av Försäkringskassan på 330 000 kronor i domstol för barnbidrag, föräldra- och sjukpenning som hon tog emot mellan åren 2006 och 2013.

I det fallet har hon dömts att betala de 332 564 kronor som Försäkringskassan kräver henne på och dessutom får hon betala myndighetens rättegångskostnader, vilket sammanlagt innebär att hon blir skyldig 377 127 kronor.

Men där har Gunilla Persson fortsatt att neka till brott.  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!