Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons mystiska besked om Erikas okända pappa

Gunilla Persson.Foto: TV4
Gunilla Persson och dottern ErikaFoto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Gunilla Persson.

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Gunilla Persson har länge varit förtegen om dottern Erikas pappa – och ingen vet vem han är.

I "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" bryter Gunilla Persson tystnaden om exet, samtidigt som hon vägrar avslöja detaljer.

– Det kan jag inte prata om, säger Gunilla Persson i programmet.

Hollywoodfrun Gunilla Persson har alltid varit väldigt hemlighetsfull med relationen till dottern Erikas pappa.

Persson blev gravid med sitt enda barn när hon var 43. Under hela dottern Erikas uppväxt har Gunilla Persson uppfostrat henne själv, och vägrat nämna vem som är hennes pappa.

I "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" bryter stjärnan tystnaden om Erikas pappa – men håller hårt på hemligheten ändå.

– Du vill aldrig prata om Erikas pappa, undrar programledaren Susanne Nylén.

– Nej, det vill jag inte prata om, biter Gunilla Persson tillbaka.

– Varför, undrar Nylén – men får inget tydligt svar av Gunilla Persson.

– Det vill jag inte prata om, det kan jag inte prata om. Punkt, säger hon i programmet.

 

 

Har aldrig saknat en man

Trots att Gunilla Persson har varit ensamstående förälder till sin dotter hela uppväxten, har hon inte saknat en medförälder. Även om hon inte vill berätta mer om Erikas pappa efter konfrontationen i programmet, så avslöjar "Svenska Hollywoodfruar"-profilen att hon inte har saknat att ha en medförälder till dottern – utan har löst det bra själv.

– Jag har aldrig saknat det för henne. Jag har inte känt att jag behövt en man. Hon verkar väldigt tillfreds med livet, och litar på mig fullständigt, säger hon.

Gunilla Persson öppnar upp om hur det var att bli mamma sent, och konstaterar att det har många fördelar att vänta med att bli mamma. Bland annat hade hon hunnit göra mycket annat i livet innan, så hon kunde fokusera på att bara vara mamma till Erika.

– För mig var det ett jättestort privilegium, jag hade gjort allt. Jag hade varit över hela världen, jag hade haft flera långvariga förhållande. Att kunna ge den tiden till bara Erika var det mest värdefulla för mig. Fördelen med att vara en äldre mamma är att man inte känner att man missar något för man har gjort så mycket redan, säger Gunilla Persson i "Svenska Hollywoodfruar - i fokus".

 

 

Uppmuntrar andra att bli föräldrar sent

Hon ser också många fördelar med att vänta med att bli förälder, och vill uppmuntra de som kämpar för att kunna få barn i sen ålder.

– Jag tror det har väldigt stora fördelar att bli mamma längre fram i livet, och jag vill ge hopp till alla som är 40+ som försöker få sitt första barn, för det är en gåva från gud. Det kan hända för det hände mig. Jag blev gravid vid 43 år och skulle fylla 44 år, säger Gunilla Persson i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.