Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons mamma är illegal: Trump får slå ihjäl mig

Gunilla Persson har sin mamma illegalt i USA.Foto: OLLE SPORRONG
– Om Donald Trump ska se till att mamma åker ut härifrån så får han slå ihjäl mig först, säger Gunilla Persson.Foto: Viafree
Programledare Susanne Nylén och Gunilla Persson.Foto: Viafree
Gunilla Persson.Foto: Viafree
Gunilla Persson med mamma Iris.Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gunilla Perssons mamma Iris befinner sig i USA illegalt.

Det avslöjar realityprofilen i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”.

– Om Donald Trump ska se till att mamma åker ut härifrån så får han slå ihjäl mig först, säger Gunilla Persson i programmet.

I intervjuprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” ger Gunilla Persson, 60, sin syn på USA:s president Donald Trump som hon tycker är farlig och förfärlig och liknar vid en clown.

När hon får frågan om hon själv drabbas av Trumps politik berättar hon att hennes mamma Iris, 93, befinner sig i USA illegalt.

– Jag har ju alltså en mamma som är här illegalt. Hon har aldrig fått några papper på grund av att jag inte sökte om papper för henne, säger Gunilla Persson i intervjun.

– Jag är ju amerikansk medborgare och kan lätt få ett grönt kort för henne. Men då måste jag gå igenom Migrationsverket och då måste jag även sponsra henne på ett sätt där jag skriver under på att jag är ansvarig för hennes sjukhusvistelser och det kan bli upp till en miljon dollar så jag kan ju inte det.

Gunilla Persson säger att hennes mamma fortsatt lever i USA utan dokumentation och att om hon hade varit yngre hade myndigheterna kunnat komma och knacka på för att utvisa henne.

– Men om Donald Trump ska se till att mamma åker ut härifrån så får hon slå ihjäl mig först, säger hon i programmet.

Gunilla Persson: Mamma är nära döden

I ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” berättar Gunilla Persson också om hur hon ser på döden.

– Den här övergången kan ju vara så fin, övergången till den andra sidan med Gud och Jesus. Det är då det verkliga äventyret börjar. Och det börjar redan nu för mamma för hon står ju med foten på den andra sidan och man vet ju inte när det blir, det kan bli i dag eller om flera år, säger hon i programmet.

När programledaren Susanne Nylén frågar om Gunilla Persson inte räds det ögonblicket när hennes mamma går vidare svarar hon:

– Jag oroar mig mycket för min mamma, jag vill ju inte att hon ska dö, jag vill ju att hon ska vara kvar hos oss.

– Hon hade kunnat vara död minst ett dussin gånger eller mer, hundra gånger säkert, om hon inte hade haft mig som skyddade henne och bevarade henne och såg till att hon fick läkarvård och blev omskött ordentligt. Men den dagen kommer ju och det är klart att man vill ju inte skiljas men man måste.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.