Bråket fortsätter mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian.Bråket fortsätter mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian.
Bråket fortsätter mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Gunilla Perssons hårda krav – efter storbråket

Publicerad

Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Isabel Adrian är fortfarande ovänner.

Bråket fortsätter i veckans "Svenska Hollywoodfruar".

– Betalar hon för allt det här? I så fall blir det väl McDonald’s, säger Gunilla Persson om sin fiende.

Isabel Adrian har hamnat i bråk med Gunilla Persson ända sedan Adrian kom med i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". I veckans avsnitt bjuder hon in resten av Hollywoodfruarna på en resa med övernattning på en resort – med en förhoppning om satt de äntligen ska "lägga gammalt groll bakom sig".

– Förhoppningsvis så kan vi återigen bli sammanförda utan bråk…, säger Isabel Adrian i programmet för att omedelbart rätta sig själv:

– Nej, det kommer inte hända.

 

LÄS MER: Gunilla Perssons stora ilska mot Isabel Adrian 

 

Inte heller Gunilla Persson är överdrivet förtjust när hon tar emot brevet med inbjudan till den gemensamma resan.

– Betalar hon för allt det här? I så fall blir det väl McDonald’s, utbrister hon. 

"Hela Skandinavien ska veta att hon ber om ursäkt"

Bråket mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian bottnar i att Adrian menar att Persson ska ha fejkat ett omslag för en tidning – och alltså inte ha varit med på omslaget på riktigt. Nu kräver Gunilla Persson en offentlig ursäkt efter anklagelsen – annars vägrar hon följa med på resan.

– Jag har ett öppet sinne. Om hon är ärligt väldigt ledsen över vad hon sa om mig gällande Millennium Magazine, så är jag den första som godtar en ursäkt, säger hon och fortsätter:

– Jag kan tänka mig att eventuellt följa med på den här resan om hon skriver ett offentligt brev om att hon hade fel i att anklaga mig för att ha fejkat ett omslag. Det är vad jag kommer skriva i brevet. Jag vill att hela Skandinavien ska veta att hon ber mig om ursäkt.

 

LÄS MER: Hollywoodfruarnas bråk bakom bilden: "Det är på riktigt"

 

"Svenska Hollywoodfruar" visas tisdagar klockan 21 på TV3. Höstens säsong följer Hollywoodfruarna Jennifer Åkerman, Isabel Adrian, Gunilla Persson, Elena Belle och Maria Montazami.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag