Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons gåtfulla bild avslöjar tv-profilens beslut

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Gunilla Persson är klar för den norska versionen av ”Farmen VIP”, ”Farmen Kjendis”.

Men det var inte ett lätt val att vara borta från familjen – och nu försvinner Gunilla Persson från sociala medier.

– Jag har en mamma som är gammal och sjuk. Vad som helst kan hända henne, säger Gunilla Persson till norska tidningen VG.

TV3-profilen Gunilla Persson, 60, pausar deltagandet i svensk tv – för att i stället bli profil i Norge. Hollywoodfrun är nämligen en av deltagarna i ”Farmen Kjendis”, den norska versionen av svenska ”Farmen VIP”.

Till norska tidningen VG berättar Gunilla Persson om beslutet att vara med i tv-programmet.

– Det är riktigt coolt. En annorlunda sak för mig att göra, men jag älskar utmaningarna. Idag har vi lärt oss att mjölka kor och jag har aldrig gjort det tidigare! Det är inte något vi gör i Los Angeles, säger Gunilla Persson till VG.

https://www.instagram.com/p/Bx7M74nHvY6/

”Tufft att inte ha någon kontakt”

Men det var inte ett självklart val att ställa upp i ”Farmen Kjendis”. Gunilla Perssons mamma är sjuk, och har åkt in och ut från sjukhus under våren – något som gjort att Persson varit tveksam till att ställa upp i ett program där hon är bortrest och svåråtkomlig.

– Jag måste säga att det är tufft att inte ha någon kontakt med mina nära. Att vara helt bortkopplad. Jag har en mamma som är gammal och sjuk. Vad som helst kan hända henne, säger Gunilla Persson till den norska tidningen.

Svarar inte på några frågor

På Gunilla Perssons Instagram skriver hennes team att profilen inte kan svara på frågor eller ha någon som helst kontakt med omvärlden medan tv-programmet spelas in. Detta till flera bilder på Gunilla Persson som är tagna ute i det gröna.

”Vi vill informera att Gunilla är med på Farmen Kjendis i Norge som är i produktion nu och som är en sluten inspelning och hon har ingen kontakt med omvärlden”, står det i inlägget på Gunilla Perssons Instagram.