Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons dolda skada – vägrar visa

Se mer om tv-profilen.
Nu berättar Gunilla Persson om den dramatiska händelsen som ledde till en skadad kind. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Men tv-profilen vill inte visa hur skadan ser ut. Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Rakt ner i marken efter att hunden Scooby dragit i väg.

Nu berättar Gunilla Persson om den dramatiska händelsen som ledde till en skadad kind.

”Jag föll över en nedhuggen stubbe och hamnade på sidan”, skriver Gunilla Persson i ett inlägg på Instagram.

I april tidigare i år fick Gunilla Persson tillökning i familjen. Hunden Scooby blev snabbt en del av familjen och syns nu ofta i tv-profilens sociala kanaler. Nyligen var Gunilla Persson ute på en springtur med hunden som plötsligt ökade tempot ordentligt.  Gunilla Persson hann inte med utan föll handlöst ner i marken. Tv-profilen ramlade rakt ner med huvudet mot en stubbe, vilket resulterade i en skadad kind. Nu berättar Gunilla Persson om händelsen i ett inlägg på Instagram.

”Ikväll ramlade jag pladask då jag var ute och sprang med Scooby. Han såg våra vildkaniner och blev galen (jaktinstinkten ligger i hans DNA) Jag föll över en nedhuggen stubbe och hamnade på sidan då ena kinden tog mest stryk.”, skriver hon och fortsätter:

”Och Erika som nyss gett mig komplimanger för mina cheekbones på beachen... (dessa foton togs INNAN jag ramlade). ”

Såg misshandlad ut

Gunilla Persson fortsätter sedan inlägget med ett gammalt minne från en tidigare incident då hon ramlat och slagit sig ordentligt.

”Det påminner mig då jag ramlade första kvällen i St Lucia med @johannesbrost1 och jag såg ut som han hade misshandlat mig. Men jag lovar er att jag kommer igen nu som då. ”, skriver hon.

Men hur illa skadan är får följarna inte se. Gunilla Persson väljer att inte visa upp den skadade kinden, utan skriver i stället om händelsen tillsammans med två bilder tagna innan olyckan.

Strid med Kronofogden

Nyligen uppdagades det att Gunilla Persson hamnade i onåd med svenska myndigheter. Tv-profilen uppges ha en halv miljon kronor i skulder till den svenska staten. Men på grund av att Kronofogden inte hittat några utmätningsbara tillgångar i Sverige har Gunilla Persson lyckats undgå kravet.

– Jag är frikänd. Det är inget brott som har begåtts, har Gunilla Persson tidigare berättat.

Expressen har sökt Gunilla Persson.

https://www.instagram.com/p/B0NWlpgnIP5/