Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Perssons bild avslöjar livsändringen

Gunilla Persson röstades ut ur ”Biggest loser VIP” – men på Instagram visar hon upp hur programmet ändå har ändrat hennes liv. Foto: ROBERT EKLUND/STELLA PICTURES
”Jag brottas mycket med smärtor. Jag har ju dolt att jag har skolios hela mitt liv”, sa Gunilla Persson tidigare när hon berättade om sin medverkan i ”Biggest loser VIP”. Foto: ROBERT EKLUND/STELLA PICTURES
Gunilla Persson berättar i sociala medier hur hon tränar med en personlig tränare på gym två gånger i veckan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Gunilla Persson tävlade i TV4:s "Biggest loser VIP", men tvingades lämna programmet efter en utröstning.

Nu visar Hollywoodfrun upp sin kroppsförändring efter programmet på sociala medier.

"I form på gymmet med Erika" skriver Gunilla Persson till en bild på henne i gymkläder.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är en av deltagarna i årets säsong av "Biggest loser VIP". Tillsammans med kändisar som artisten Kalle Moraeus och tv-kocken Alexandra Zazzi kämpade hon för att gå ner i vikt i TV4-programmet. I mitten av säsongen blev Gunilla Persson tyvärr tvungen att lämna programmet – men stjärnan verkar ha fortsatt arbetet på eget håll.

På sin Instagram visar hon nu upp sig i träningskläder tillsammans med sin dotter Erika, när de två ska träna tillsammans med en personlig tränare. De två matchar varandra med vita sport-behåar, och medan dottern har svarta sportshorts, har Gunilla Persson valt ett par svarta träningsleggings med hög midja.

"I form på gymmet med Erika. Pt, Annika, två gånger i veckan nu" skriver Gunilla Persson till bilden på Instagram.

 

 

https://www.instagram.com/p/BqXv73oA7pg/

Hyllas av sina följare

Många av Gunilla Perssons följare hyllar hennes förvandling från innan programmet, och ger henne komplimanger för viktnedgången.

Gunilla Persson har tidigare berättat om sin erfarenhet av "Biggest loser VIP" och kritiserat tränar Mikael Hollsten för hans inställning till hennes värk.

– Jag brottas mycket med smärtor. Jag har ju dolt att jag har skolios hela mitt liv. Det är ju inget man säger det är en hemlighet. Men jag kan ju inte vara med i ”Biggest loser VIP” och inte tala om varför jag inte tävlar och gör vissa övningar. Då blir jag bara en latmask, har hon sagt i tv-programmet.

"Jag tror absolut INTE på att pressa deltagare som vår tränare Mikael gör. Om jag hade kunnat träna bort min skolios och värk så hade jag gjort det för många år sedan” skrev hon på Instagram.