Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gunilla Persson visar sitt förflutna – vädjar om hjälp

Se mer om Hollywoodfrun
Gunilla Persson delar med sig av sitt förflutna.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Gunilla Persson som 19-åring.
Foto: Privat.

Ibland är det praktiskt att ha en stor följarskara på Instagram.

Gunilla Persson har funderat över ett beslut kring hennes utseende och vädjar nu följarna om hjälp. 

I ett inlägg på Instagram berättar hon även om hur Hollywood förändrade henne.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, har hamnat i ett dilemma. Hon kan inte bestämma sig för vilken hårfärg som passar henne bäst och frågar nu Instagram-följarna om råd. 

”Tycker ni att jag ska mörka ner mitt hår? Jag var ju aldrig så här ljus under min modellkarriär”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Som tur är har Gunilla Persson över 100 000 personer som följer henne dagligen och inlägget har redan fått över 350 kommentarer av engagerade följare. Vissa menar att Gunilla borde behålla sin hårfärg medan andra föreslår förändringar. 

Sanningen om blonderingen

Efter responsen la Gunilla Persson ut ytterligare ett inlägg gällande sin hårfärg. Till inlägget som innehåller två bilder på en ung Gunilla Persson skriver hon att det var Hollywood som fick henne att blondera sig så pass ljus som hon är i dag och att hennes egen hårfärg egentligen är betydligt mörkare.

”Tack snälla för alla fina kommentarer jag har fått gällande min hårfärg. Jag vill säga dock att jag är absolut naturligt blond, men inte så ljus som ”Hollywood” tycker att jag ska vara. Här är två foton tagna i Israel där jag var reseledare, 19 år gammal. Det första gör min hårfärg mest rättvisa och så här blond var jag i solblekt, naturligt hår, skriver hon i inlägget.

”Erika kommer bli större än jag”

Även Gunilla Perssons dotter Erika Persson, 16, har fått en stor följarskara på Instagram och Gunilla är säker på att den kommer att bli ännu större.

– Erika kommer bli större än jag. Hon har en fantastisk framtid inom underhållningsvärlden, hon har blivit erbjuden att vara med i ”Talang”. Problemet är naturligtvis att hon inte kan ta ledigt från skolan, för det tar hon väldigt seriöst och hon har de högsta betygen som går att få. Erika är mycket smart, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Hon har verkligen potential som fotomodell, skådespelare och sångerska.

https://www.instagram.com/p/Bz7QpgXnzZS/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.