Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gunilla Persson uppges vara klar för ”Let's dance”

Foto: ROBIN HALDERT / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Hollywoodfrun Gunilla Persson uppges vara klar för ”Let's dance”.

Enligt uppgifter till Aftonbladet kommer tv-frun att delta i TV4:s dansprogram i vår.
– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra, säger Gunilla Persson till tidningen.

Snart är det dags för TV4:s stora underhållningsprogram ”Let's dance” med Tilde de Paula Eby och David Hellenius.

TV4 har ännu inte tillkännagett vilka kändisar som kommer att delta i årets säsong, men enligt uppgifter till Aftonbladet är Hollywoodfrun Gunilla Persson en av de tävlande.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra. Och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Hollywoodfrun till tidningen.

Gunilla Persson: ”Hemlighetsmakeri”

Tidigare har flera av hennes kolleger från ”Svenska Hollywoodfruar” deltagit i programmet. Maria Montazami, Britt Ekland och Isabel Adrian har alla varit med i ”Let's dance” under tidigare säsonger.

– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är ”Svenska Hollywoodfruar”, ”Biggest loser”, ”Fångarna på fortet” eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, berättar Gunilla Persson vidare för Aftonbladet.

Vilka kändisar som kommer att delta i årets säsong är fortfarande hemligt.

”Riktigt än kommer vi inte kommentera rykten om vilka deltagarna i årets säsong av Let’s dance är men vad jag kan säga redan nu är att det är ett riktigt färgstarkt gäng av deltagare som kommer synas i årets säsong.”, meddelar Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance”.