Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson slår tillbaka mot exmakens anklagelser

Gunilla Persson.Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES
Stephen Linville.

Gunilla Persson är ingen lätt person att leva med, hävdar hennes exmake Stephen Linville.

Nu slår Gunilla Persson tillbaka mot anklagelserna - och säger att hon kommer att ge sin syn av relationen i självbiografin ”The Gunilla”. 

Hollywoodfrun ger också en förklaring till att hon har behållit exmakens efternamn.

”Jag har behållit namnet Linville för jag tycker det är vackert. Kommer inte ändra det förrän jag gifter mig igen, vilket hittills inte varit en prioritet för mig”, skriver hon i ett sms.

Gunilla Persson, 59, är känd för att lätt hamna i konflikter i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. 

Nyligen berättade hennes exman Stephen Linville, 63, att hon är lika bråkig i verkliga livet.

– Hon var inte så snäll. Hon klagade mycket. Och hon hamnade i trubbel hela tiden. Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, säger Stephen Linville.

 

LÄS MER: Exmaken berättar om åren med Gunilla Persson 

 

Ex-makarna träffades 1984 på en skådespelarkurs och gifte sig ett halvår senare. Enligt Steven Linville hade Gunilla Persson upp en charmerande personlighet i början av relationen.

– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne. Hon sa, när svenska kvinnor får trygghet lugnar de ner sig. Men jag lärde mig min läxa. När man gifter sig med någon blir de värre. 

 

LÄS MER: Så kan Gunilla Persson dömas: ”En plåga” 

 

Efter ett stormigt äktenskap gick makarna skilda vägar efter sex år och har sedan dess inte haft kontakt.

Gunilla Persson ger sin sanning

Nu slår Gunilla Persson tillbaka mot ex-makens anklagelser. Hollywoodfrun skriver i ett sms att hon kommer att ge sin sanning om äktenskapet i en bok som hon skriver på. Självbiografin ”The Gunilla” är planerad att ges ut 2019. 

”Mitt livs historia kommer att publiceras i självbiografin, för sanningen kan lätt förvridas i intervjuer”, skriver hon i ett sms.

Gunilla Persson berättar också varför hon har valt att behålla ex-makens efternamn:

”Jag har behållit namnet Linville för jag tycker det är vackert. Kommer inte ändra det förrän jag gifter mig igen, vilket hittills inte varit en prioritet för mig”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.