Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson saknas i rutan – efter misstänkta stölden

Maria Montazami är en av veteranerna i ”Svenska Hollywoodfruar” som återvänder till programet.
Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN
Gunilla Persson som varit med sedan säsong fyra uteblir. Hon kommer i stället att dyka upp vid säsongsavslutningen, berättar Susanna Nylén, presschef för TV3 och Viafree på Nordic Entertainment Group till Aftonbladet.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Nya säsongen består av Sofie Prydz, Maria Montazami, Anna Anka och Elena Belle.
Foto: Foto: TV3/Daniel Sahlberg
Nu berättar Maria Montazami att det är en ny som står för dramat i programmet – nämligen Anna Anka som var med för nio år sedan.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
Även Elana Belle återvänder denna säsong.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

I höst är det dags för ny säsong av TV3:s succéserie ”Svenska Hollywoodfruar”. 

Flera av de tidigare fruarna återvänder till programmet - men Gunilla Persson är inte en av årets fruar.

– Just nu valde vi det här upplägget. Sen vet vi att hon är en vattendelare bland tittarna och en omdiskuterad profil, men hon är också en väldigt stark profil, säger Susanne Nylén, presschef för TV3 och Viafree på Nordic Entertainment Group. 

Sedan tidigare är det klart att Anna Anka återvänder till realityserien efter nio år. Nu är det även klart att hon får sällskap av Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle, som säsongens officiella fruar.

Men ett namn saknas när fruarna presenteras. Gunilla Persson, som har varit med sedan säsong fyra, medverkar inte. 

Hon kommer däremot dyka upp i säsongsavslutningen i en stor återförening med flera tidigare fruar. 

– Inför varje säsong ser vi vilka fruar vi ska ha med och vilket upplägg vi ska ha och den här gången blev upplägget med dessa fyra fruar. Och Anna Anka gör en storstilad comeback så tittarna kommer få sin beskärda del av drama, om det är vad man vill se. Men sen har vi Gunilla i vårt hus med "The Gunilla show". Sen har vi ett annorlunda upplägg i år med en återförening mellan flera fruar och där dyker definitivt Gunilla upp, säger presschef Susanne Nylén för TV3 och Viafree på Nordic Entertainment Group till Aftonbladet.  

Vidare berättar hon att det inte är uteslutet att Gunilla Persson dyker upp framöver. 

– Men just nu valde vi det här upplägget. Sen vet vi att hon är en vattendelare bland tittarna och en omdiskuterad profil, men hon är också en väldigt stark profil. 

Gunilla Persson om stölden: ”Ett missförstånd”

Gunilla Persson står åtalad i Palm Beach County för en misstänkt stöld av ett par lyxiga solglasögon från Chanel, värda 4700 kronor. 

Tv-profilen nekar till brott och har sedan tidigare sagt att händelsen är ett missförstånd.

Susanne Nylén berättar att incidenten inträffade efter inspelningsperioden och menar att kanalen inte har diskuterat om det kan komma att påverka ett framtida samarbete. 

– Hur det skulle påverka vårt samarbete framöver har inte ens diskuterats för nu ligger allt vårt fokus på att lansera kommande säsong. Det var en incident som skedde efter vår inspelningsperiod och är ett privat ärende för henne, och vad jag förstår en pågående rättsprocess. Så det återstår att se vad som sker där. 


LÄS MER: Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” 


”Kommer slå gnistor”

Den som kommer stå för nya blåsvädren i årets säsong är ingen mindre än Anna Anka.

Presschef Susanne Nylén berättar att tittarna kommer få sin del av drama. 

– Anna Anka kommer in med en agenda och det visar hon redan från första avsnittet. Dessutom har vi gjort att annat upplägg i år. Dels med den här återföreningen som det verkligen kommer slå gnistor om, kan jag lova. Och dels kommer fruarna göra mycket mer saker tillsammans och det blir mer interaktion mellan fruarna, en ny dynamik och nya incidenter som uppstår vilket är väldigt spännande, säger Susanne Nylén. 


LÄS MER: Sanningen bakom "Hollywoodfruar" 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.