Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson om tv-grälen med Britt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Gunilla Persson berättar om den hårda säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" där hon vid flera tillfällen hamnade i konflikt med de andra fruarna.
Foto: Jens L'Estrade
"Hon var ju anställd för att provocera mig" säger hon om Britt Ekland.
Foto: Anna-Karin Nilsson
Maria Montazami, Gunilla Persson, Britt Ekland och Siv Cotton var Hollywoodfryuar i senaste säsnongen.
Foto: TV3

Britt Ekland och Gunilla Perssons gräl blev en följetong under senaste omgången av "Svenska Hollywoodfruar".

Nu berättar Gunilla för Gaybladet om den obefintliga kontakten mellan fruarna.

– Hon var ju anställd för att provocera mig, säger Gunilla Persson om Ekland.

Hollywoodfruarna Gunilla Persson, 55, och Britt Ekland, 71, stod för idel gräl och hårda uttalanden mot varandra i senaste omgången av "Svenska Hollywoodfruar" i TV3.

– Hon har inget liv. Hon har ingenting. Allt hon gör är falskt och påhittat, sa Britt Ekland till Expressen mitt i säsongen.

– Hon är en hård, elak person. Det hon säger visar vad hon går för, och var hon kommer ifrån. Hon kommer från en plats av bitterhet och besvikelse över att hon inte blev större, fortsatte Gunilla Persson.

"Har ingen kontakt"

I en intervju med Gaybladet berättar Gunilla Persson nu mer om den hårda säsongen.

– Hon var ju anställd för att provocera mig. Och nej vi har ingen kontakt. Hon har ju ett eget program nu. Hon hade sagt till produktionen att de fick välja mellan henne och mig, säger Gunilla Persson till sajten.

Den fru hon har bäst kontakt är å andra sidan Siv Cotton - trots sexbråket då Siv bjöd in Gunilla till sexparty i gångna säsongen.

– Hon är väldigt trevlig mot mig. Ringer och frågar hur jag mår och önskar mig god jul och gott nytt år och så. Så det är jättebra! Jag har heller inga problem med de andra. Det är bara tråkigt att de ska vara som de är, säger Gunilla Persson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.