Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson och Vesterlund i porrbråk

Gunilla Persson hamnade i ett stort porrbråk med Hollywoodfrun Åsa Vesterlund.Foto: Patrik C Österberg/All Over Pre
"Det här ska vi skåla för", säger Vesterlund om incidenten.Foto: Christian Örnberg
Gunilla Persson.Foto: Cornelia Nordström
Åsa Vesterlund.Foto: /All Over Press

En porrfilm kan ha spelats in i Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds hyrda hem.

Nu är porrmotståndaren Gunilla Persson djupt kränkt efter att ha ätit lunch i bostaden – som fortfarande har samma möbler.

– Aldrig någonsin kommer jag sätta min fot i det huset, säger Gunilla Persson.

– Det här ska vi skåla för, säger Åsa Vesterlund.

Porrfilmen släpptes i juni 2013.

Där förekommer en scen inspelad i ett hem identiskt med Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds. Möblerna är samma, likaså inredning, fönster och ett träd som skymtas i filmen.

I ett avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" äter deltagarna lunch i huset. När Gunilla Persson, som är en stark porrmotståndare, får höra att filmen spelats in i ett hus hon besökt blir hon väldigt illa berörd.

– Det borde vara olagligt. Jag satt i soffan. Det är riktigt ruskigt att föreställa sig vilka aktiviteter som pågått i det huset som jag också har varit i. Filmen är verkligen i det värsta slaget. Man kan inte se en sekund av den. Aldrig någonsin kommer jag att sätta min fot i det huset. Don't mess with me, är det enda jag kan säga, säger hon.

"Passar att ha sex på soffan"

Åsa Vesterlund skrattar när hon får höra om porrfilmen.

Hon säger att hon inte känner till att den existerar, och att den måste ha spelats in innan hon hyrde huset. Att möblerna är lika beror på att hon hyrde bostaden möblerad.

– Du vet hur det är i Los Angeles. Alla hyr ju ut hus kors och tvärs, en porrinspelning här och en porrinspelning där. Det är klart, det är snyggt hus så det passar väl bra att ha sex på soffan där. Men vad roligt att höra. Det här ska vi skåla för säger hon.

"Fick ett psykbryt"

Hon fortsätter:

– Det var kanske därför Gunilla fick ett psykbryt när hon var här. Jag hoppas hon suttit i soffan också där porrfilmen spelades in. Mysigt. Hon kanske har druckit ur ett glas som en porrstjärna har druckit ur? Det kanske är bra för henne.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.