Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson förd akut till sjukhus – efter åtalet

Nyligen delade Gunilla Persson med sig att hon har haft det tufft. 

Nu har hon lagts in på sjukhus. 

"Har förmodligen fått en extrem hudallergi", skriver "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan på Instagram. 

Tv-profilen Gunilla Persson, 59, har haft en tuff tid. Ett åtal mot henne angående en misstänkt grov stöld i Miami hänger ovanför hennes huvud – och nu befinner hon sig på sjukhus. 

Det är på sin Instagram som hon har delat med sig av en bild där hon ligger och blundar i en sjukhussäng, uppkopplad till sladdar. 

"Har förmodligen fått en extrem hudallergi. Måste få dropp med steroider etc", skriver hon till bilden. 


LÄS MER: Gunilla Perssons okända sjukdom – läkarna oeniga 


Stöttas av fansen

Flera lyckönskningar har trillat in till tv-stjärnan och hennes fans hoppas att hon snart ska få må bra. 

Hollywoodfrun har tidigare berättar om den mystiska åkomman. Hon drabbades nämligen plötsligt av utslag på kroppen. 

”Jag lider väldigt mycket av klådan och är rädd för att utslagen som är som blåsor sprider sig. Jag minns inte att jag har haft vattenkoppor och mamma säger ena stunden att hon hade det när hon var sju år, nästa stund att hon inte minns. Erika är vaccinerad”, skrev hon då på Instagram.

Trots att Gunilla Persson sökt hjälp hos inte mindre än fyra olika läkare för de mystiska utslagen så råder det delade meningar kring vad det är för typer av utslag.

”Jag har träffat fyra läkare redan, varav två tror att jag har vattenkoppor men de två andra hävdar att jag är allergisk mot insektsbett, skrev hon också på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BkcF77gHnp8/?hl=sv&taken-by=thegunilla

Gunilla Persson: ”Ett missförstånd”

Gunilla Persson, 59, står åtalad i Palm Beach County för en misstänkt stöld av ett par lyxiga solglasögon från Chanel, värda 4 700 kronor. 

Det var den 22 maj som Gunilla Persson var i butiken på exklusiva Worth Avenue i Palm Beach och shoppade. Hon köpte en handväska, men enligt polisrapporten satte hon också på ett par solglasögon när hon stod vid kassan. Dessa ska hon sedan haft på sig när hon gått runt i butiken, och därefter gått därifrån utan att betala för dem. 

Gunilla Persson har sedan sagt att det var ett “missförstånd”. 

Det köpte inte polisen som grep henne några timmar senare. 

Då hade hon, enligt rapporten, solglasögonen i väskan och sa att hon skulle betala dem “senare”. 

I stället fick hon tillbringa kvällen i häkte, och släpptes inte ut förrän mitt i natten, då borgen om 5 000 dollar – nära 45 000 kronor – betalats. 

Gunilla Persson nekar till brott. 


LÄS MER: Gunilla Perssons egna ord – efter gripandet i Florida


Väcktes åtal

Den 14 juni väcktes åtal mot Persson för grov stöld, något som en vecka senare nedgraderats till stöld. Det innebär bland annat att maxstraffet gått ner från högst fem års fängelse till ett år. Domaren i fallet kan, vid ett fällande, också ge Persson en villkorligt dom eller böter om högst 1 000 kronor – cirka 9 000 kronor. 

Expressen söker Gunilla Persson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.