Gunilla Persson: Blev utkastad från hotellet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Gunilla Persson berättade för Expressen på fredagskvällen att hon blivit utkastad från hotellet hon bodde på i Stockholm.
Foto: Alexander Donka

Hollywoodfrun Gunilla Persson kastades enligt henne själv ut från sitt hotell i Stockholm på fredagskvällen - efter att dottern Erika blivit sjuk och spytt på rummet.

I stället fick hon hitta ett nytt rum på Radisson Blu Strand Hotel, där servicen enligt henne var betydligt bättre.

- Här är det jättetrevligt, sa Gunilla till Expressen sent på fredagen.

Enligt Gunilla Persson kastades hon på fredagskvällen ut från Hotel Diplomat där hon bott under Sverigebesöket.

- För fyra-fem år sedan bodde vi ofta där under våra besök i Stockholm. Men under sista besöket blev Erika sjuk och spydde på matta, då fick jag betala 1 500 kronor, säger Persson i lördagens Expressen.

- Och när Erika kräktes i natt igen var det för besvärligt för dem, fortsätter hon.

"Hade varit besvärligt"

Gunilla Persson medger att hon blev arg vid ett tillfälle under vistelsen på hotellet, då receptionen släppte igenom ett samtal trots att hon bett om att få sova.

- Eter tio minuter kom hotellchefen, en spydig en, och sa att vi fick packa ihop omedelbart. Det hade varit besvärligt med mig sa de, säger Gunilla Persson.

Hon försökte så långt det gick att få stanna på hotellet, men enligt Gunilla gick det så långt att personalen till och med erbjöd sig at packa åt henne.

Till slut hade hon inget annat val än att checka ut.

Vill inte kommentera

I stället hittade hon ett nytt boende på Radisson Blue Strand Hotel, där servicen enligt Hollywoodfrun var betydligt bättre.

- Här är det jättetrevligt, sa Gunilla till Expressen sent på fredagen.

Hotel Diplomats chef Lina Gabrielsson vill inte kommentera saken.

Expressen.se var i kontakt med Radisson Blu Strand Hotel på lördagsförmiddagen. De vill inte heller kommentera Gunilla Perssons besök.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.