Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson avslöjar sanningen – om sig själv

Det här är Gunilla Persson.
Foto: Viafree
Gunilla Persson. Foto: NAINA HELéN JÅMA / TT / TT NYHETSBYRÅN

Gunilla Persson är känd för att säga vad hon tycker och tänker – och hon backar inte om hon blir provocerad. 

Nu avslöjar hon sanningen om sig själv i en intervju med Hänt.  

– Jag är ingen sabla ”pushover”. Om jag inte provoceras så är jag den snällaste på jorden, säger hon. 

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, håller inte tillbaka. Säsong efter säsong har vi kunnat se hur hon hamnat i luven på de andra i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Gunilla Persson: Handlar om tittarsiffror

I en lång intervju med Hänt avslöjar hon sanningen – om sig själv. Hollywoodfrun berättar bland annat att hon har fått ta mycket skit för allt möjligt på grund av sin karaktär i programmet. 

– Det handlar om ”branding”. Det är ett väldigt intressant fenomen. Det är så man bygger en karaktär inom reality. Min karaktär har blivit någon som får mycket kritik för minsta sak. Har man sett hela programmet så förstår man att det är felvinklat. Det är tv och handlar om tv-siffror och snackisar. Det har blivit mycket snackisar om min karaktär. Den är mångfacetterad, säger hon till Hänt. 

Gunilla Persson menar också att det är svårt att göra ”Svenska Hollywoodfruar” utan henne. 

– Försök hitta en annan Gunilla Persson som tar min plats. Det sticker i svenska jantelagens ögon att säga så. ”Du är inte ett dugg ödmjuk”, säger de. Jag säger ju bara sanningen, haha. Det blir ingen show utan mig. Jag vet mitt värde, jag vet min plats.

Gunilla om förvandlingen

Hollywoodfrun tror däremot att hon efter den sista nu har fått fler tittare att gilla henne, att de ser att hon inte är den där arga personen som bara blir arg när hon blir provocerad.

– Jag är ingen sabla ”pushover”. Om jag inte provoceras så är jag den snällaste på jorden. Det tror jag folk ser, jag är ju en trevlig person. Jag är hjärtlig, tillmötesgående, gästfri. Jag tror många såg mig i ett annat ljus den här säsongen, säger Gunilla Persson till Hänt. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.