Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla avslöjar okända exet: ”Föll väldigt hårt”

Gunilla Persson om bråker med Åsa Vesterlund: "Kan bli ett fysiskt krig"
Gunilla Persson avslöjar detaljer om sitt okända ex.Foto: Privat
Som hon träffade under en dejt med en annan man.Foto: NAINA HELéN JÅMA / TT / TT NYHETSBYRÅN
”Jag var där med en annan man och så ursäktade jag mig själv och gick på toaletten och då sprang han efter och allting efter det är historia för vi föll väldigt hårt för varandra”, säger hon.Foto: GoldenEye /London Entertainment / Splash News
Gunilla Persson menar att fler detaljer kommer i hennes självbiografi hon uppger att hon just nu skriver på. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES

Gunilla Persson har inte svårt att hitta män – det händer att de springer efter henne. 

Nu berättar Hollywoodfrun hur hon träffade sitt ex – på just det viset. 

– Jag var där med en annan man och så ursäktade jag mig själv och gick på toaletten och då sprang han efter och allting efter det är historia för vi föll väldigt hårt för varandra. 

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, har skapat många rubriker sedan hon dök upp i ”Svenska Hollywoodfruar” – nu gör hon det igen. 

Gunilla Persson lever singelliv men vill gärna träffa en man och gifta sig. Och det går ingen nöd på Hollywoodfrun när det gäller att välja och vraka mellan männen. 

– Det är inte värt att avslöja några namn men jag kan säga att jag träffar flera samtidigt, inte någon exklusiv som jag tycket är värd att satsa på helt och hållet ännu i alla fall, säger hon. 

När hon är ute med Siv händer det ofta att män kommer fram till dem och vill bjuda på en drink eller så – men just den typen av uppvaktning faller inte riktigt Hollywoodfrun i smaken. 

– Jag gillar inte det här raggandet så mycket.

Gunilla Persson: ”Han sprang efter”

Men ibland har det faktiskt hänt att den raggande personen har varit bra. Nu avslöjar hon hur hon träffade sitt okända ex Patrick Ellis. 

– Det kan ju även vara någon fantastisk. Mitt ex träffade jag ju på en restaurang. Det var att jag gick på toaletten och så sprang han efter. 

Gunilla Persson skrattar gott åt minnet. 

– Vi hade en femårsrelation så det kan ju hända även med raggning förstår du.  

Var där med en annan man

Hon berättar att de träffades i Monte Carlo. 

– Jag var där med en annan man och så ursäktade jag mig själv och gick på toaletten och då sprang han efter och allting efter det är historia för vi föll väldigt hårt för varandra, säger hon. 

För mycket information vill Gunilla Persson dock inte ge, i stället gör hon reklam för sin själbiografi ”The Gunilla”.  

– Allt sånt här, detaljerna kan ni få läsa om i min bok. Jag skriver mer än någonsin. Jag skriver varje kväll. 

Vad är ”Svenska Hollywoodfruar”?

Vad är

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.