Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Perssons dejtingproblem – efter avslöjandet om männen

Gunilla Persson om bråket med Åsa Vesterlund: "Kan bli ett fysiskt krig"
Gunilla Persson har hittat en oväntad romans – i läkaren i huset bredvid.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Nu berättar ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen om sitt dejtingliv, där hon gärna träffar flera män samtidigt, och om mannen som fångat hennes intresse.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Gunilla Persson har hittat en oväntad romans – i läkaren i huset bredvid.

Nu berättar ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen om sitt dejtingliv, där hon gärna träffar flera män samtidigt, och om mannen som fångat hennes intresse.

– Jag hittade honom när jag parkerat bilen och skulle gå ner till mitt hus, säger Gunilla Persson i en intervju med Hänt.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Gunilla Persson, 60, dejtar loss, och har inga problem med att träffa flera män samtidigt.

I en intervju med Hänt berättar Hollywoodfrun att hon gärna testar olika för att inte fastna i en relation hon inte är nöjd med.

– Jag har många på gång just nu. Jag tycker inte att man ska dejta bara en man. Man ska dejta flera stycken, om de inte är så att man blir dödskär i en. Om det blir så att man inte ens kan prata med andra då tycker jag man ska säga vi är ett par, vi är dödsförälskade och vi ska gifta oss. Men känner man inte så då tycker jag man ska hålla ögonen öppna innan man blivit ett riktigt fast par. Men mitt råd är i alla fall till början att dejta flera och inte bara en, säger Gunilla Persson i Hänt.

TV3-profilens oväntade romans: Läkaren

Men nu har profilen hittat en oväntad romans i sin granne, en manlig läkare.

– Han bor i ett flott hus bredvid mig. Jag hittade honom när jag parkerat bilen och skulle gå ner till mitt hus. Då frågade han mig om jag sett hans soptunna. Då sa jag nej jag har inte sett den där sopptunnan, berättar Gunilla Persson till sajten.

De två fortsatte prata med varandra, och har kommit varandra allt närmare. Persson har både bjudit över grannen till sitt hem, och de två har också varit och festat ihop.

Problemet i dejtandet

På grund av läkarens hektiska schema och många utlandsresor har de inte kunnat dejta så frekvent – men Gunilla Persson håller romansen vid liv ändå.

– Vi har hållit kontakten men han är mycket i Europa. Men vi ska ses i veckan. Han är läkare och så är han även en businessman, så han är allting. Men hans titel är väl läkare, säger hon till Hänt.

Expressen har sökt Gunilla Persson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.