Gry Forssel är programledare för TV4:s "Sommarkrysset". Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESGry Forssel är programledare för TV4:s "Sommarkrysset". Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Gry Forssel är programledare för TV4:s "Sommarkrysset".  Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Gry Forssell. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESGry Forssell. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Gry Forssell.  Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Gry Forssell tillsammans med maken Alex Kossek. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDENGry Forssell tillsammans med maken Alex Kossek. Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
Gry Forssell tillsammans med maken Alex Kossek.  Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN

Grys kärleksknep – med maken Alex

Publicerad

Gry Forssell och Alex Kossek har varit tillsammans i 16 år. 

Paret umgås tätt – och jobbar bland annat ihop. Så här får de kärleken att bestå: 

– Vi är bra på att ha kul tillsammans, säger hon. 

Programledaren Gry Forssell, 44, har fullt upp med sina uppdrag i radiokanalen Mix Megapol och TV4. Under sommaren leder hon TV4-programmet ”Sommarkrysset” från Gröna Lund i Stockholm. 

Trots de olika åtagandena blir den här sommaren ovanligt lugn för Gry – eftersom det blir uppehåll i ”Sommarkrysset”.

– Det här är min semesterrikaste sommar på flera år, säger hon.   

Gry Forssell semestrade med maken Alex Kossek, 39, i Falsterbo och ser nu fram emot kvalitetstid med barnen och kärleken i deras stuga i Luleå.

– Alex följer med upp, men han är faktiskt den som jobbar mer i år. Så vi kommer gå om varandra lite omlott, men vi löser det ganska bra, säger Gry. 

Gry och Alex har varit tillsammans i 16 år och har jobbat en hel del ihop. Under sommaren är bägge på Gröna lund i olika roller. De har dessutom gjort podcasten ”Hemma hos Gry!” ihop. 

 

LÄS MER: Gry Forssell berättar om privatlivet med make

 

Gry Forssell: ”Bara kul”

Programledaren ser mest fördelar i att vara så nära sin partner. 

– Jag tycker att det är jätteskönt att vara insatt i vad den andres jobb innebär. Känna hans kolleger och så – det är bara kul. Risken är att man pratar för mycket jobb med varandra. Men det har funkat bra för oss, säger hon. 

 

LÄS MER: Gry Forssell: "Det är verkligen tvära kast"

 

Gry Forssell har ett tydligt relationsråd för att få kärleken att bestå: 

–  Man måste bejaka och kolla så att man gör grejer ihop. Vi är bra på att ha kul tillsammans – det tror jag är viktigt, säger hon. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag