Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gry Forssells otäcka olycka – tvingas ställa in

Vem är Gry Forssell?
Radio- och tv-profilen Gry Forssell saknades i morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner”.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Detta fick snabbt en förklaring – Gry Forssell bröt nämligen nyckelbenet i helgen och kunde inte ta sig till jobbet.Foto: UFFE RINGBLOM / STELLA PICTURES UFFE RINGBLOM/EPS

Radio- och tv-profilen Gry Forssell saknades i morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner”. 

Detta fick snabbt en förklaring – Gry Forssell bröt nämligen nyckelbenet i helgen och kunde inte ta sig till jobbet.

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, säger programledaren när kollegerna i studion ringde upp henne under morgonen.

Under morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol så saknades programledaren Gry Forssell i studion. 

Detta berodde på att radio- och tv-profilen i helgen trillat av en häst och brutit nyckelbenet. Det gjorde att hon inte kunde ta sig till jobbet och tvingades ställa in sin medverkan i det populära radioprogrammet.

”Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skrev ”Gry Forssell med vänner” på sitt Instagram-konto under en bild på Gry Forssell. 

https://www.instagram.com/p/B4_vMPJFSnr/

Kollegan rycker in

Kollegerna i studion passade på att ringa upp den skadade programledaren under morgonen och då fick hon berätta mer om den otäcka olyckan. 

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, säger Gry Forssell och fortsätter:

– Jag har också ont i höften och revbenet. Det gjorde mer ont än vad jag trodde att det skulle göra.

Då Gry Forssell inte kan vara på jobbet så hoppar programledaren Erik” Eftermiddags-Erik” Wedberg in för henne.

https://www.instagram.com/p/B4_2jffFW_5/

Fina hälsningarna till Gry Forssell

Efter Gry Forssells olycka är det många som skickat in ”krya på dig”-hälsningar till programledaren.

Bland annat den före detta supermodellen och entreprenören Emma S. Wiklund och tv-profilen Olof Lundh hälsar till programledaren.

Gry Forssell själv har redan planer på att komma tillbaka och jobba:

”Det lustiga är ju att när jag fått tillbaka andningen och efter att jag hade kollat att allt det viktigaste funkar och känner att något är knas med höger axel så är typ det första jag tänker på hur tusen jag ska kunna sända radio. Jag sköter ju teknikbordet och behöver verkligen min högra hand. Men så fort jag är på fötter igen så ska jag försöka komma tillbaka till radion men får kanske hyra in en arm eller två”, skriver den folkkära programledaren i ett sms.