Grisblod-attack mot bloggerskan Kissie

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Kissies dörr vandaliserades med grisblod och sprejfärg.

Alexandra "Kissie" Nilsson har attackerats -  igen. Efter ägg-attacken i november vandaliserades hennes ytterdörr under  gårdagen med sprejfärg och grisblod. 

 -  Jag vet inte vad som hade hänt om jag var hemma, säger  Alexandra Nilsson.

Bloggerskan Kissie, eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, fortsätter att uppröra. 

 Under gårdagen vandaliserade någon eller några dörren till hennes pappas lägenhet, där hon också bor, med sprejfärg och grisblod. Bloggaren Kissie kommer nu att flytta från den lägenhet som i går vandaliseradesFoto: Bea Tigerhielm

Polisanmälde

 - Min lillebror ringde och berättade det. Jag var rädd för att åka hem och tog bakvägen. Nu är jag inte rädd men jag vet inte vad som hade hänt om jag varit hemma eller mött de som gjort det, säger Alexandra Nilsson.

 Hon polisanmälde händelsen  direkt.

 -  Jag blev mest sur, det är ju inte ens min lägenhet. Jag har polis- anmält för att försöka ta reda på vilka som har gjort det, säger Alexandra Nilsson.

Har en teori

 Hon har redan en teori.

 -  Med tanke på vad det stod är det väl några som inte tycker som mig. Det är förmodligen extremvänster, säger hon.

 Det är inte första gången Kissie har attackerats.. När Alexandra Nilsson besökte Västerås i november möttes hon av ett 70-tal personer på tågstationen som kastade ägg på henne. 

 Kissie hade då marknadsfört sitt besök i vad hon kallade "gurkstaden", och uppmanat läsarna att möta henne på stationen.

 Det slutade med en förnedrande attack följt av en polis- insats.

Får skyddat boende

 Inom kort kommer Kissie att flytta från lägenheten på Kungsholmen i Stockholm.

 -  Jag har fått rätt till skyddat boende nu, säger hon. Det känns skönt, förhoppningsvis slipper man sådant här. Jag har ju blivit tvungen att ta hatet på  bloggen, men det är en  annan sak när det händer  i verkligheten. Min lille-bror är orolig och min pappa är både förbannad och ledsen, säger Kissie.

FAKTA

Därför upprör KissieKissie har skapat starka känslor sedan bloggen startades 2007.

2009 gick hon om Blondinbella, Isabella Löwengrips blogg, som störst i Sverige. De många skönhets- operationerna och hennes speciella tilltal på bloggen samt flera "bråk" med andra bloggare är bland annat det som skapat ett näthat.

I somras anmäldes Kissie för förtal efter att hon publicerat en läsarfråga som med falskt namn och bild berättat om sin sexuella lägg- ning.

När Kissie besökte Västerås i november attackerades hon av ett 70-tal personer som kastade ägg på henne.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.