Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Grey's anatomy”-stjärnan om framtiden: ”Har ingen lust”

Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: © 2004 ABC, INC. ABC, INC.

Ellen Pompeo har spelat Meredith Grey i 17, snart 18, säsonger av ”Grey's anatomy”.

Men när väl långköraren tar slut kan även skådespelarkarriären vara över för 51-åringen.

– Jag ser inte jättemycket fram emot att fortsätta min skådespelarkarriär, säger Pompeo i podcasten ”Ladies first with Laura Brown”.

Sedan 2005 har Ellen Pompeo haft rollen som Meredith Grey i ”Grey's anatomy”. Men efter en lång karriär funderar hon nu på att lägga skådespelandet på hyllan.

– Jag säger inte att jag inte kommer skådespela igen, för det kan jag mycket väl göra. Men jag ser inte jättemycket fram emot att fortsätta min skådespelarkarriär, säger Pompeo i podcasten ”Ladies first with Laura Brown”.

Hon fortsätter:

– Jag är mer peppad på att göra affärer och starta företag, det är område som jag vill växa i.

”Det är för de som är unga”

Även om de flesta känner igen henne från just ”Grey's anatomy” har Ellen Pompeo också synts i filmer som ”Daredevil”, ”Old school” och ”Catch me if you can”.

I ”Ladies first with Laura Brown” säger Ellen Pompeo att trots att hon inte har den längsta rollistan börjar hon känna sig klar med att skådespela.

– Jag har ingen lust att sätta mig i en trailer klockan elva på kvällen och vänta på att spela in en scen och sen ha någon som knackar på min dörr för att berätta när jag kan äta lunch. Det är för de som är unga. Det är till för ungdomen!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.