Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Greger" stötte på Lill Lindfors

Lill Lindfors var måttligt förtjust över "Gregers" uppvaktning.
Visst kom Robert Gustafsson till allsångsfinalen.
Och i år haglade sexskämten.
- Vi gör en ormgrop av Skansen, sa komikern.
Ingen allsångsfinal utan Robert Gustafsson. Och även i kvällens nostalgifest dök han upp som Greger från programmet "Nile City". På scen gjorde han en "Lill Lindfors" och tappade kilten. Samtidigt sjöng han "Ta av dig kjolen" åt Lill Lindfors. - Lill har alltid blivit förknippad med kjolen, och därför var det extra kul att reta henne lite till, säger komikern till Expressen.se. Greger alias Gustafsson stötte på Lindfors och sexskämten avlöste varandra. - Under kilten bor... en skinnflöjt som är fruktansvärt stor. - Finns det något jag kan göra för att du blir pigg i bäret?, sa han och stötte vidare på Lindfors.

Perrelli hyllade Monica Z

Till slut fick han en stor puss av Lill innan två psykvårdare förde bort komikern. Förutom Lindfors uppträdde Björn Skifs som var med för femte gången i allsången. Han rev av flera 60-tals låtar till publikens jubel. Charlotte Perrelli var med för tredje gången och hon hyllade Monica Zetterlund. Nostalgifesten på allsången hade lockat flera kändisar i publiken. Sven Melander, Thomas Bodström, Arne Weise, skådespelaren Michael Nyqvist, Elisabeth Tarras-Wahlberg och Bosse Bildoktorn var några som hade bänkat sig framför scen.

Rörd Lundin

På slutet dök Tony Rickardsson upp, och kramade Robert Gustafsson. Och säsongens sista allsång fick programledaren Anders Lundin på fall. - Jag är rörd. Publiken är helt underbar, säger han till Expressen.se.