Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Grease-stjärnans önskan – trots dödliga sjukdomen

Trots sjukdomen mår ”Grease”-stjärnan bra. Foto: STELLA PICTURES
”Att få en bebis har varit i mina tankar mycket på senare tid”, skriver Chloe Lattanzi, enligt Page six. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Foto: FILMBOLAG

Olivia Newton-John ser fram emot ett nytt kapitel i livet.

Trots sjukdomen mår ”Grease”-stjärnan bra och längtar efter att bli mormor.

”Jag träffar henne ofta och hon kommer hit på besök en vecka i taget. Det är fantastiskt”, säger Olivia Newton-John om relationen till dottern, enligt Page Six.

”Grease”-skådespelerskan Olivia Newton-John, 70, blev i December diagnostiserad med cancer. Något som blir tredje gången Newton-John drabbas av sjukdomen. Dottern, Chloe Lattanzi, skrev då ett hyllningsbrev om sin mamma i tidningen ”Woman's day”, där hon bland annat skriver om längtan att få barn och vilken fin mormor Olivia Newton-John kommer bli, skriver Page six.

”Att få en bebis har varit i mina tankar mycket på senare tid, och när jag är redo vet jag att mamma kommer vara det bästa stödet. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, men inte en dag går utan att jag är glad och stolt över att kalla henne min mamma”, skriver Chloe Lattanzi i brevet, enligt Page six.

Olivia Newton-John:”Fantastiskt”

”Grease”-stjärnan själv säger att hon skulle älska att bli mormor. Men fram tills dess har hon sina fyrbenta barnbarn, hundarna, skriver den amerikanska sajten.

Trots att Olivia Newton-John bor Kalifornien och dottern bor i Oregon försöker de att träffas regelbundet. 

”Vi var på besök senast förra helgen, och hon var här veckan innan det”, berättar Olivia Newton-John för Page Six och fortsätter:

”Jag träffar henne ofta och hon kommer hit på besök en vecka i taget. Det är fantastiskt.”

Auktionerar ut saker från karriären

Trots sjukdomen mår hon väldigt bra berättar hon för den brittiska sajten. Just nu fokuserar hon på att auktionera bort några av de mest minnesvärda saker från sin karriär. Vinsten kommer gå till organisationen ”Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre” och hennes årliga löprunda i förmån för cancerforskningen ”Wellness Walk and Research Run”, som hålls i oktober.