Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Grease”-skådisen gripen – våldsamt utbrott på krog

Grease”-stjärnan Olivia Newton-Johns svåra tragedier.
”Grease”-skådisen har gripits efter händelsen på restaurangen i LaVale.
Foto: Allegany County Sheriff Department
Eddie Deezen spelade Eugene Felsnic i succéfilmen ”Grease”.
Foto: Bild från filmen "Grease"

”Grease”-skådisen Eddie Deezen har gripits efter att ha vägrat lämna en restaurang i LaVale Maryland, rapporterar TMZ.

Polisen fick i slutändan tvinga ut Deezen från lokalen.

Innan dess hann skådespelaren dock kasta flera saker mot patrullen – som tallrikar, skålar och mat.

Eddie Deezen är för de flesta känd som den nördige, gladlynte Eugene Felsnic i succéfilmen ”Grease”. Men nu uppmärksammas stjärnan i en vitt skild händelse. 

På en lunchrestaurang i LaVale i delstaten Maryland ska stjärnan ha blivit ombedd att gå, men då vägrat. När polisen senare dök upp slängde Deezen olika föremål mot dem, däribland porslin och mat. 

Minst en polis träffades, rapporterar TMZ.

Enlig nöjessajten ska skådisen också ha försökt gömma sig bakom en kvinna som satt och åt lunch i ett bås. I slutändan fick polisen ta till våld för att få ut honom.

Den tidigare ”Grease”-profilen har sedermera gripits, misstänkt för misshandel, stökigt uppträdande och obehörigt tillträde.

Anklagades för att ha ofredat servitris

Detta är inte första gången som Deezen kritiseras för sitt uppträdande på restauranger i Maryland. I början av året anklagades han av servitrisen Kara Lashbaugh för att ha betett sig ”obehagligt” och ofredat henne.

Via sin Twitter har hon tidigare beskrivit hur Deezen frågade andra inom servicepersonalen om hennes schema. Skådespelaren ska även ha lämnat restaurangen varje gång hon varit på jobbet utan smink.

Som svar på anklagelserna gick skådisen ut på sociala medier och hävdade att Kara Lashbaugh ägnade sig åt ”cybermobbing”, rapporterar Daily Mail.

Skandalen ledde till att managern Steve Joiner valde att bryta med sin klient.

– Jag tycker att det är omoraliskt. Jag tycker att det är sexistiskt och omedvetet. Allt den här unga kvinnan försöker göra är att jobba för att livnära sig själv, och det sista hon behöver är en vuxen man i 60-årsåldern som gör något sådant där, sa Joiner till Daily Mail vid tillfället.

Se också:

Popstjärnan Britney Spears delar glädjen på sin Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.