Ryktena om att Amal Clooney är gravid har tagit ordentlig fart. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash / XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS/SPLASH SPLASH NEWSRyktena om att Amal Clooney är gravid har tagit ordentlig fart. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash / XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS/SPLASH SPLASH NEWS
Ryktena om att Amal Clooney är gravid har tagit ordentlig fart. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash / XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS/SPLASH SPLASH NEWS
Efter nya bilder på hennes misstänkta gravidmage har ämnet fått stor uppmärksamhet i en av Storbritanniens största tv-kanaler. Foto: David Fisher/Rex/Shutterstock / DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESEfter nya bilder på hennes misstänkta gravidmage har ämnet fått stor uppmärksamhet i en av Storbritanniens största tv-kanaler. Foto: David Fisher/Rex/Shutterstock / DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Efter nya bilder på hennes misstänkta gravidmage har ämnet fått stor uppmärksamhet i en av Storbritanniens största tv-kanaler. Foto: David Fisher/Rex/Shutterstock / DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Gravidrykte kring Clooney efter bilderna

Publicerad

LONDON. Ryktena om att Amal Clooney är gravid har tagit ordentlig fart.

Efter nya bilder på hennes misstänkta gravidmage har ämnet fått stor uppmärksamhet i en av Storbritanniens största tv-kanaler.

Ryktena om att Amal Clooney, 38, och George Clooney, 55, kan vara på väg att bli föräldrar tog fart efter att paret visade sig offentligt i måndags efter att den senaste tiden ha hållit en låg profil. Paret har varit gifta i två år men har de senaste månaderna inte synts på bilder förrän vid måndagens premiär av Netflix-filmen “The White Helmets”.

Bilderna har nu satt i gång spekulationerna kring hennes mage ordentligt.

 

LÄS MER: Clooney berättar: "Hon är mitt livs kärlek"

Flera medier rapporterar

Flera av Storbritanniens medier – som Daily Mirror och Daily Mail – rapporterar om spekulationerna. I ett av Storbritanniens stora morgonprogram, “Good morning Britain” i ITV, ägnades ämnet stor uppmärksamhet under onsdagen. Programledarna Piers Morgan och Susanna Reid spekulerade då om det kunde vara så att paret går i väntans tider.

I samma tv-kanal fortsatte en av Storbritanniens största tv-personligheter, Lorraine Kelly, på samma tema när hon hade ett samtal i sitt program med Hollywood-reportern Ross King.

King sade i programmet:

– Är hon med barn?

Han lade dock till att det kunde röra sig om gaser i magen, eller bara blåsten som fått klänningen att puta ut.

 

LÄS MER: George Clooneys ord om skilsmässan

Uppgifter om IVF-behandling

Lorraine Kelly kommenterade:

– Om hon är det, så vore det fantastiskt. Jag hoppas att det är sant om det är det de vill. Kan du föreställa dig hur vackert deras barn skulle vara?.

Enligt Daily Mirror har det tidigare rapporterats om att paret skulle genomgå IVF-behandling.

En källa uppgav då:

– I deras åldrar, Amal är 38 och George är 55, menar läkare att de måste sätta i gång på en gång.

Uppgifterna har dock aldrig bekräftats och inte heller nu har talespersoner för paret lämnat några kommentarer.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tomas Kvarnkullen
Tomas Kvarnkullen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag