Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gravida Penny Parneviks ilska efter behandlingen

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: /IBL / /IBL

Penny Parnevik väntar barn med kärleken Douglas Murray.

Men hon är trött på hur folk behandlar gravida kvinnor och ryter nu ifrån.

– Ni får inte säga åt mig vad jag ska göra med min graviditet. Jag får göra vad jag vill, säger Penny Parnevik.

2019 är året Penny Parnevik blir mamma. Nyligen avslöjade 22-åringen att hon väntar barn med fästmannen Douglas Murray, 38.

– Det är en av mina största drömmar som kommer att hända nu, säger hon till Expressen.Men livet som gravid har hittills inte varit lika enkelt som Penny Parnevik först tänkte sig.

– Graviditet har varit helt hemsk om jag ska vara ärlig, jag tänkte att jag är 21 det här kommer vara inga problem, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Senast i dag har jag spytt hela dagen, men man kör på.

Penny Parneviks ilska under graviditeten

Det är inte bara de fysiska symptomen som varit tuffa för Penny under graviditeten, likaså har folks bemötande.

– Gravida kvinnor blir generellt behandlade ganska dåligt på ett sätt. Folk tror att dom får säga till mig vad jag får och inte får göra. En främling kan berätta för mig exakt hur jag ska leva mitt liv under min graviditet och det är jag väldigt trött på, säger Penny Parnevik och tillägger:

– Ni får inte säga åt mig vad jag ska göra med min graviditet. Jag får göra vad jag vill.

I augusti kommer bebisen, och än har Penny och Douglas inte valt ut ett namn. Däremot har mamma Mia Parnevik påbörjat förberedelserna och inrett om Pennys flickrum hemma till en barnkammare.På sistone har Penny börjat känna av graviditeten.

– Nu har jag börjat förstå att det händer någonting, jag har börjat känna mig inte ensam. Det känns alltid som att vi är två och jag pratar med magen lite, så det är skönt, säger hon.

Nästa sommar, 2020, är det bröllop på agendan och om Penny får som hon vill blir det på svensk mark.

– Jag vill gifta mig hemma hos min farmor och farfar, det är det jag tänker att det måste vara så, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.