Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gravida Elena Belle: "Gillar det inte alls"

Elena Belle trivs inte med att vara gravid.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Elena Belle.Foto: Johnny Wohlin/TV3
Foto: JOHAN JEPPSSON WWW.PHOTOGRAPHER.

Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, ska bli mamma för första gången.

Men graviditeten är jobbig för "Svenska Hollywoodfruar"-profilen, som tycker att kroppen förändrats för mycket, skriver Hänt.se.

– Jag gillar det inte alls. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock, säger Elena Belle till sajten. 

"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle, 31, tidigare Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Och medan hon och maken Michael Theanne, 41, ser fram emot att få träffa sin bebis, som Belle är gravid med i vecka 18 för tillfället, så är det en utmaning att vara gravid tycker TV3-profilen.

– Allt har gått jättebra tills nu. Jag mår bra och bebis mår bra. Men det är hårt arbete att vara gravid, säger hon till Hänt.se.

LÄS MER: Hollywoodfrun efter hårda bebiskritiken

Elena Belles förändringar med graviditeten

LÄS MER: Elena Belle avslöjar könet på kommande barnet med maken

En jobbig förändring för Elena Belle är hur mycket hennes kropp har förändrats under graviditeten.

– Man förväntar sig att man självklart blir större när man blir gravid. Men det är så mycket mer än så. Allt är upp och ner när man är gravid. Huden, vätska i kroppen, hormoner, näsblod, svårt att andas och mycket mer, konstaterar hon för Hänt.se.

Och medan hon själv är gift och väntar på att bli mamma för första gången, så är många av Elena Belles vänner singlar - vilket även det är en utmaning för "Svenska Hollywoodfruar"-profilen.

– Jag gillar det inte alls. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock och kan inte göra så mycket, säger hon till sajten.

Elena Belle är gravid med en dotter, som hon och maken planerar att döpa till Luna.

https://www.instagram.com/p/BTXms87D02H/?taken-by=officialelenabelle

Följ Expressen Nöje på Facebook där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.