Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gravid sångerska blev skjuten till döds på scen

Artisten Samina Samoon, 24, gravid i sjätte månaden, sköts till döds när hon sjöng vid en vigselceremoni i Pakistan, uppger The Mirror.

Anledningen var att hon ville sitta på en stol under sitt framträdande.

– Samina ville inte dansa på grund av att hon var gravid. Därför blev hon dödad, säger hennes fästman Ashiq Ali till Ary News, skriver The Mirror.

Den gravida artisten Samina Samoon, 24, sköts till döds under ett uppträdande vid ett bröllop i Pakistan i tisdags, skriver The Mirror.

Gärningsmannen Tarique Ahmed Jatoi krävde att sångerskan skulle stå upp under sitt framträdande. Till en början vägrade Samina Samoon göra som mannen sa, till slut lydde hon hans order. Men på grund av att hon initialt hade förvägrat mannens befallning, så tog han fram ett vapen och sköt ihjäl henne.


LÄS MER: Instagramprofiler döda i flygkrasch 


Artisten hade gravidbesvär

Enligt Samina Samoons fästman, Ashiq Ali, var hon gravid i sjätte månaden.

– Samina ville inte dansa på grund av att hon var gravid. Därför blev hon dödad, säger han till Ary News, skriver The Mirror.

Fästmannen, som mist både sin sin fästmö och ofödda barn, kräver att den arresterade Tarique Ahmed Jatoi ska dömas för dubbelmord.


LÄS MER: Bilderna på nätet avslöjade parets mörka hemlighet ◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.